2777
2789
عنوان

اعتماد بنفسم نابود شده

303 بازدید | 42 پست

همش در حال سرکوب خودمم 

خجالتی شدم 

اصلا مهارت ها و استعدادامو نشون نمیدم و حس میکنم قراره گاف بدم 

حتی با اینکه چهره ام از نظر دیگران خوشگله( خودشون میگن خیلی بهم) ، حس میکنم زشت تر از من نیست ...

چیکار کنم که بهتر شم ؟ 

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

از خدا بخاه زودتر شفاتو بده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب منم دقیقا عین توام :) و به علاوه اینا وسواس فکری و پانیک و شخصیت وابسته ای ام دارم ...

منم وسواس و پنیک رو دارم :((( 

عزیزم تو راهی واسه حل این مشکل نداری؟ 

حس میکنم خیلی وحشتناکه ...

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

چه جالب منم دقیقا عین توام :) و به علاوه اینا وسواس فکری و پانیک و شخصیت وابسته ای ام دارم ...

منم این وسواس رو دارم هر کاری می کنم کمتر بشه بیشتر میشه شما راه حلی ندارید و در چه حد هس مشکلتون مال من حس می کنم خیلی حاد

ای وای ... تونستی حلش کنی عزیزم یا نه؟ :(

نه 12ساله ازدواج کردیم 6سال خیانت مخفی خیانت خیانت🥀💔😔تاخواستم جدابشم بارداربودم دیگه اشتباه نکرده ولی من اعتماد به نفسم له شد، حتی خجالت میکشم روبروش بشینم احساس میکنم زشتم

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
من خیلی حرف دارم برای گفتن اما برای یه آدمی که روحش شاداب نیست مرغ همسایه همیشه براش غازه

:(

منم وسواس و پنیک رو دارم :(((  عزیزم تو راهی واسه حل این مشکل نداری؟  حس میکنم خیلی وحشت ...

من رفتم روانپزشک الان تقریبا ۱۵ روزه دارم دارو زیر نظر پزشک مصرف میکنم یچیزی بهت بگم این چیزارو هیچ جوره نمیشه باهاشون کنار اومد بدون مراجعه به دکتر چون من ده سال درگیرش بودم و نتونستم تنهایی حلش کنم حتی دکتر بهم گفت کمبود اعتماد به نفس و شخصیت وابستت هم بخاطر وسواس فکریه و وسواس فکری هم بخاطر بچگی سخت و کمبود شدید سروتونینه مغزه ، گفت تا حداقل حداقل یک سال باید دارو بخورم 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
نه 12ساله ازدواج کردیم 6سال خیانت مخفی خیانت خیانت🥀💔😔تاخواستم جدابشم بارداربودم دیگه اشتباه نکرده ...

الهی بگردم :( 

من رفتم روانپزشک الان تقریبا ۱۵ روزه دارم دارو زیر نظر پزشک مصرف میکنم یچیزی بهت بگم این چیزارو هیچ ...

من فکر میکردم خودم میتونم حلش کنم :((....

ایشالا یه روز واقعا تو این زمینه پیشرفت کنیم 

هم من هم تو

الهی بگردم :( 

فدات شم، اینم شانس منه دیگه، ازهمه بیشترمی ونی چیش حالم. بدترمیکنه؟ 

اینکه هیچ حسی بهم نداره فقط میگه اگه تورودوس نداشتم باهات زندگی نمیکردم

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
منم این وسواس رو دارم هر کاری می کنم کمتر بشه بیشتر میشه شما راه حلی ندارید و در چه حد هس مشکلتون ما ...

برای هیچکس از مال من حاد تر نیست در این حد بگم دیگه :) ده ساله درگیرشم و قسمت تلخش اینجاست که فکر میکردم تو دنیا این بیماری نادریه که فقط من درگیرشم و وقتی اسم مریضیمو فهمیدم سریع وقت روانپزشک گرفتم الان ۱۵ روزه تحت نظر دکتر دارم دارو مصرف میکنم 

وسواس فکری حاد رو نمیشه خودت درست کنی باید حتما بری دکتر 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻