2777
2789
عنوان

کیا دلشون گرفته

221 بازدید | 28 پست

من الکی باشوهرم قهر کردم اومدم این اتاق

قبلا میومد دنبالم یا نازمو میکشید ولی الان به یه ورشم نیست

دلم میخواد با بچم بریم یه جای خیلی دور و یه زندگی آروم و قشنگ داشته باشیم

اینجا خیلی احساس پوچی میکنم

شما چطورین...

منم دلم گرفته

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برعکس تو شوهرم یه چیز مسخره رو بزرگ کرد و گیر داد و داد زد و رفت خوابید من الان تو شوکم که اصلن از چی ناراحت بود 

الانم از سردرد و خستگی و بی اعصابی تو هال نشستم 

شوهر من همیشه طلبکاره

به فکر خود ک ش ی

من قبلا خیلی فکر میکردم ولی تو زندگی پس از زندگی یکی میگفت اونایی که خودکشی کردن تا قیامت به همون حالت میمونن

میگفت یه خانومه خودشو سوزونده بود و اون دنیا همش درحال سوختن بود

این دنیا که خیر ندیدیم حداقل اون دنیا عذاب نکشیم

سر در گم 

دوستم چک براش پیدا کردم وام بگیره . دو تا گرفته ... گفت وام ۳ رو بده به من . موندم چکار کنم . پس من چی ... تازه گفت درکم کن . اون ۵ رو هم داره

اینکه نی نی سایت شده فقط چت من . دیگه کسی ندارم منتظرش پیامش باشم بیاد بالا . یه دوستام بخاطر دوست ... با من قهر کرد و منی که خودم هیچکس رو ندارم . چقدر سخته غریب سر کنی

تو خونه هم آروم با پدر مادرم پیرم چی بگم . که سرزنش نکنن و کلا تنهاییییییییییی

فکر کن من فقط نت دارم برای می نی سایت و فیلم و بازی و گرنه کسی نیست به من پیام بده چت کنه که خودم چطورم 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
چرا

مشکل کهنه

گفتنش غمم رو کم نمیکنه

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.