2777
2789
نه ، میخوام آمار بگیرم ببینم  مادر شوهر باسیاست دختر باسیاست تربیت میکنه یا میشه که مادر ...

مادرشوهر من دختراش رو با سیاست و زرنگ تربیت کرده😁 البته زبون تیز و تتد هم یادشون داده و این که حاضر جواب باشن همیشه😬 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چند وقت پیش خیلی دوسشون داشتم هیچوقت بهشون بی احترامی نکردم همیشه دلسوزشون بودم و عین خانواده واقعیم میموندن اما ی اتفاقاتی افتاد دیدم ازم متنفر بودن و تظاهر میکردن باهام مشکل ندارن هرچند همون وقتا هم خیلی تیکه میشنیدم و میخواستن سرشاخمو بگیرن اما من خودمو به کر بودن میزدم.

هم مادر شوهر و هم خواهرای شوهرمو به خداوند واگذار میکنم ک گرفتار عقیده و ذات خودشون بشن

داداش مجرد نداری خواهرشوهر؟؟؟😂😂😂

ازدواج کرده وگرنه کی بهتر از شما😅💞

زِ غوغای جهان فارغ...🤍صبور باش؛هم حکمت رو میفهمی،هم قسمت رو میچشی، هم معجزه رو میبینی!یقیناً کُلُه خَیر...
هردو خوبن اما خواهرش واقعا خانومه بسیار خوبه. میتونم به جرات بگم از خواهر خودم مهربونتره و خیلی عاق ...

چیکار کرده که بنظرت عاقله؟

خوشبحالش عروس انقدر ازش تعریف میکنه😍

دنیا متعلق به کسیه که خجالت نمیکشه
تا چند وقت پیش خیلی دوسشون داشتم هیچوقت بهشون بی احترامی نکردم همیشه دلسوزشون بودم و عین خانواده واق ...

همینکه الان فهمیدی اونها مثل خانوادت نیستن بازم 

بدون که جلویی، کلا نباید این انتظارو از خانواده شوهر

داشت ، نه اونا مارو مثل دخترشون دوست دارن نه ما باید اونلرو مثل خانواده مون دوست داشته باشیم، حتی اگه بگن تو مثل دخترمونی ام نباید باور کرد

مادرشوهر من دختراش رو با سیاست و زرنگ تربیت کرده😁 البته زبون تیز و تتد هم یادشون داده و این که حاضر ...

اگه حاضر جوابن پس سیاست بارشون نیست

سیاست یعنی سکووت

چیکار کرده که بنظرت عاقله؟ خوشبحالش عروس انقدر ازش تعریف میکنه😍

هیچ وقت ازم سوالای شخصی نمیپرسه.

اهل شوخی هست و بگو بخند و رفتار صمیمانه

هیچ وقت کنجکاوی نکرده تو زندگی دیگران و همین طور تو زندگی برادرش

وقتی مامانش غیبت می‌کنه اون اصلا وارد بحث نمیشه بهیچ عنوان هیچی نمیگه وقتی مامانش غیبت می‌کنه

همیشه می‌خنده و لبخند به لب داره

همیشه از بچه هام تعریف می‌کنه و جلو همه قربون صدقه بچه هام میره

هیچ وقت ازم سوالای شخصی نمیپرسه. اهل شوخی هست و بگو بخند و رفتار صمیمانه هیچ وقت کنجکاوی نکرده تو ...

مرسی بهم یه چیز خوب یاد دادی❤️

بازم اگه یادت اومد بنویس خیلی دوست دارم یاد بگیرم

همینکه الان فهمیدی اونها مثل خانوادت نیستن بازم  بدون که جلویی، کلا نباید این انتظارو از خانوا ...

من ساده بودم فکر کردم چون من در حقشون بد نبودم اونا هم دلشون باهام صافه اما درس بزرگی گرفتم ک ظاهر و باطن آدما میتونه کاملا متفاوت باشه و زود اعتماد نکنم

بردند طلاهاتو یا تونستی بگیری

ن دادن 

شوهرم مجبورشون کرد

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
وای خداا با کی وصلت کردی دختر

با ی مشت دزد

کل طلاهام داشتن میبردن😂😂

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐