2777
2789
عنوان

راههای درمان افسردگی

102 بازدید | 13 پست

شما هم اضافه کنید:

۱_ داشتن روتین روزانه در زندگی مثلا هرروز صبح دوش بگیرم و ...

۲_ هدفگذاری روزانه خصوصا اهداف کوچیک و قابل دستیابی مثلا شب قبل کارای فردا رو بنویسم و فرداش انجام بدم همه رو. بعده ها اهداف بزرگتر تعیین کنم

۳_ ورزش کردن که باعث افزایش اندورفین میشه. به شخصه از باشگاه که برمیگردم خونه تو راه همش نیشم بازه😅

۴_ سالم خوری مخصوصا منابع امگا۳ و فولیک اسید مثل ماهی و گردو و تخم خرفه و اسفناج و آووکادو

۵_ خواب کافی 

۶_ کارتو بیشتر کن حتی اگه کارت پارت تایمه سعی کن بری دنبال کارای داوطلبانه 

۷_ به طور منطقی با افکار منفی مبارزه کن مثلا دفعه بعدی که به ذهنت خطور کرد که هیچکس دوستت نداره، منطقی بشین فک کن که شواهد کافی برای این مطلب وجود داره یا نه! اگه در مقابل هر فکر منفی بشینی منطقی فکر کنی که آیا صحت داره یا نه و تمرین کنی براش دیگه افکارت تحت کنترل در میاد

۸_ دارودرمانی 

۹_ انجام یه کار جدید مثلا برو موزه یا گالری نقاشی یا بشین تو پارک کتاب بخون یا کلاس زبان برو یا برو موسسات خیریه داوطلبانه کار کن. انجام کارای جدید باعث افزایش دوپامین میشه

۱۰_ تفریح داشته باش مثلا با دوستات برو شام بیرون یا برو سینما

۱۱_ از الکل. و موادمخدر. فاصله بگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا غیرممکنه؟ ترجمه مقاله بود البته بطور خلاصه

غیر ممکنه چون که موقعیتش پیش نمیاد الان از زمان کرونا من تنهام و دور و برم رو ادمای بزرگسال گرفتن یکی نیست باهاش حرف بزنم دو سال هم هست پشت کنکورم و نمیتونم کارش کنم فقط مجبورم ادامه بدم چون چاره دیگه ندارم

متوجهم ولی این تنها راه نیست 

تنها راهه باور کن دو ساله دارم تلاش میکنم حتی باشگاه هم میرم ولی تا وقتی دور و بر هم سن و سال خودم نباشم درست بشو نیست

بعضی وقتی تجربه بهتر از علم جواب میده

تنها راهه باور کن دو ساله دارم تلاش میکنم حتی باشگاه هم میرم ولی تا وقتی دور و بر هم سن و سال خودم ن ...

ببین من خودم سالهاست دارم میجنگم حدودا ۱۹ ساله

میدونی حسش شبیه چیه؟ انگار افتادی تو باتلاق و به زور فقط سرتو بیرون نگه داشتی تا حداقل نفس بکشی و زنده بمونی!!!

ولی همچنان امیدوارم که یه روزی از این باتلاق بیام بیرون 

برا شما که فقط پاهات تا مچ تو این باتلاقه خیلی راحت تره بیرون اومدن. تمااااام تلاشتو بکن که بیای بیرون !!! و منتظر ناجی نباش. خودمون تنهاییم متاسفانه 

البته برا افکار وسواسی منطق جواب نمیده گاهی فقط باید بزاری بیاد و کارتو انجام بدی بدون اینکه بهش توجه کنی.‌‌اینو تو کتاب خوندم و رو بعضی افکارم ج داده، روتین داشتنو خیلیا بهم میگن ولی من اصلا هدفی تو روتین داشتن نمیبینم مدام همه چیزو پوچ میبینم حتی تو اوج موفقیت پنجاه درصد احساس پوچی دارم انگار هیچ چیز خوشحالم نمیکنه

تنها راهه باور کن دو ساله دارم تلاش میکنم حتی باشگاه هم میرم ولی تا وقتی دور و بر هم سن و سال خودم ن ...

منم قبلا با همین معاشرت کردن خودمو از اضطراب نجات دادم ولی گاهی حس میکردم دور خودمو شلوغ کردم ک با خودم تنها نشم...الانم ک تنهام واقعا گاهی درمونده میشم