2777
2789

میخوام شروع کنم بخونم  واسه کنکور تیر .گیراییم خوبه کلا.برنامه ای دارین که خودتون باهاش خونده باشین؟اگه میتونین کمکم کنین .واقعا باید امسال قبول بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تست نمیدونم چه طوری بزنم.مثلا همراه خوندن بزنم با اول درسا رو بخونم بعد تست بزنم و از چه کتابای ...

هر بخشی میخونی بعدش تستاشو بزن، تستای مهمو علامت بزن که موقع مرور اونارو حل کنی دوباره

من الان نمیدونم چه کتابایی معروفه من کنکور دادم اکثر کتابام خیلی سبز بود

چند سالته؟ اولین کنکورته؟ قبلاً چیزی خوندی ؟

34 سالمه .یه ارشد دارم.ولی همیشه آرزوی پزشکی داشتم میخام کنکور تجربی بدم.دیپلم تجربی بودم.خیلی از درسا هنوز یادمه

ویدیو میبینم بعد درسنامه میخونم

خو اشتباه می‌کنی وقتی ویدیو میبینی دگ درسنامه نخون جزوه رو کار کن و برو سراغ تست البته اگه منظورت ویدیو های تلگرامی موسسات ماز و تاملند و ...باشه ...ولی در کل آخه با ویدیو فکر نکنم بشه رسید به نظرم بیشتر نهایی بخون رو پنجاه درصد کار کن کنکورم تا هر جا میتونی بخون ولی با کیفیت بخون 

🤍

این کانال تو تلگرام کمک می کنه 

https://t.me/dentaristt_community

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃
34 سالمه .یه ارشد دارم.ولی همیشه آرزوی پزشکی داشتم میخام کنکور تجربی بدم.دیپلم تجربی بودم.خیلی از در ...

موفق باشی عزیزم

منم واسه کنکور میخونم ۴ساله پشت کنکور تجربی ام

شما باید واسه ترمیم معدلم شرکت کنید ۵۰درصد تاثیر داره