2777
2789
عنوان

یه خواهش از تمام خانم هایی که پسر دارید و خواستگاری میرید

| مشاهده متن کامل بحث + 2644 بازدید | 56 پست
دختر من که اجازه نمیده کسی بیاد خواستگاری بهترین خواستگارها رو رد می کنه بدون هیچ عیب و ایرادی میگه ...

چند سالشه؟

منم همینطوری بودم ولی الان پشیمونم از همون اول باید راه میدادم 

دختر من که اجازه نمیده کسی بیاد خواستگاری بهترین خواستگارها رو رد می کنه بدون هیچ عیب و ایرادی میگه ...

اینجوریم خیلی سخته

مثلا یکی رو تو خیابون دید عاشق شد 

حالا چیکار کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همون اول از کجا میدونیم طرف چجور ادمیه که راهش ندیم؟ نکنه پشت تلفن باید بپرسیم ایا پسر شما پنت ه ...

من منظورم موقعيت مالي نبود صرفا..☺️

بله پشت تلفن مشخصات ميپرسيد، مشخصات دختر خانم  و عنوان ميكنيد، اگر اوكي بود اجازه اشنايي ميدين.

ما با همين روش ازدواج كرديم نه جايي خواستگاري رفتيم جز عروسمون

نه هيچ خواستگاري خونه مارو ديده جر همسرامون.

نه ما مسخره هستيم نه مردم مسخره ما.

💕

از همون اول از کجا میدونیم طرف چجور ادمیه که راهش ندیم؟ نکنه پشت تلفن باید بپرسیم ایا پسر شما پنت ه ...

نمیشه واقعا خیلی ها اصلا پشت تلفن خیلی چیزا رو نمیگن

اعتماد به سقف دارن فقططط

من منظورم موقعيت مالي نبود صرفا..☺️ بله پشت تلفن مشخصات ميپرسيد، مشخصات دختر خانم  و عنوان ميك ...

خب گیرم طرف پشت تلفن گفت من هم کار دارم هم عاقلم هم مستقلم هم خوش اخلاقم هم خیلی اعتبار دارم و مردم منو خوب میشناسن ، خانوادمم عالین 

همشم دروغ بگه 

من منظورم موقعيت مالي نبود صرفا..☺️ بله پشت تلفن مشخصات ميپرسيد، مشخصات دختر خانم  و عنوان ميك ...

من واقعا خسته شدم از این روند حالم دیگه بهم میخوره شانس من از همه اونایی که از همون اول برام کنسل بودن فرداش زنگ پشت زنگ 

این یکی که با یه جلسه دیدن مهرش افتاده به دام🤦🤦

ضمنا اگر ويژكي ك ميخواين نداره بله ك بايد بگيد نه!!🤔🤔 ميگيد اره واقعا ؟

نه منظور بله و خیر نبود

منظور اینه پشت تلفن که نمیشه اشنا شد

میتونید خونتون قرار نزارید برید تو پارکی باغی چیزی اشنا بشید

ولی باید حتما حضوری باشه

خب گیرم طرف پشت تلفن گفت من هم کار دارم هم عاقلم هم مستقلم هم خوش اخلاقم هم خیلی اعتبار دارم و مردم ...

خيلي كم پيش مياد..شما بلاخره با ي واسطه اين طرف رو اومده جلو

نوي قرعه كشي بانك ك شماره شمارو پيدا نكرده..

مثلا ميگه قدش كوتاه خب دختر شما بلند قده 

اين بايز رد بشه..

دختر دارا همه رو راه ميدن

ميگن حالا بزار بياد!!

بعد هي ميگن هركي اومد رقت ديگه نيومد.! يا هركي مياد خوب نيست..

خب چرا هركيو راه بديم؟

💕

شاید کسی حرفی زده مخالفت کردن واقعا دخترا گناه دارن خودمم یه دختر دارم   فعلا نو جونه

نه مشخص بود خانواده اوکی بودن رفتیم صحبت کردیم خودم فکر میکنم صحبت هم خوب بود ولی نمی‌دونم ملاک های آقااااا چی بود 

اینقدر ناراحتم که دلم میخواد زنگ بزنن بگیم نه 😂 دلم خنک بشه فقط ولی خیلی ازش خوشم اومده گناه دارم 😭

خيلي كم پيش مياد..شما بلاخره با ي واسطه اين طرف رو اومده جلو نوي قرعه كشي بانك ك شماره شمارو پ ...

خب راست میگی منم پشت تلفن مادر پسری بودم شما میپرسیدین قد پسرتون چنده ببخشیدا شرمنده قصد توهین ندارم ولی درجا تلفن رو قطع میکردم

چند سالشه؟ منم همینطوری بودم ولی الان پشیمونم از همون اول باید راه میدادم 

۲۲ سالشه خیلی آرزو دارم عروسی شو ببینم و نوه ام رو ببینم .... یه خواستگارایی رو الکی رد می کنه که من آرزو داشتم بیان دختر منو بگیرن! در ناز و نعمته و برای خودش تو خونه پادشاهی می کنه ولی نگران آینده اش هستم ..... وقتی زوج های کم سن و سال رو می بینم حسرت می خورم ....