2777
2789

اول اینکه خواهش میکنم از همون جلسه اول با آقا پسر برید 

دوم اینکه نهایت تا دو سه روز بعد به خانواده دختر خبر بدین حتی اگه پسند نکردین زنگ بزنین بگید مناسب هم نبودن و آرزوی خوشبختی کنید تمام 

سوم اینکه راستگو باشید و نگید بعد ازدواج درست میشه به این فکر کنید از هر دست بدی از همون دست میگیری خودتون رو جای خانواده دختر بزارید

اینهمه خواستگار که من خوشم نیومد و زنگ میزدن همش بعد 

فکر کن فقط از یه خواستگار خوشم اومده که اونم رفته که رفته لامصب پدرسگ اگه تو خوشت نیومده زنگ بزنین خب 

ببین اگر خانواده پسر فردا دیدار باهاتون تماس نگرفتن ، بدون‌منصرف شدن 

این تجربه منه و تمام و غیر از این نیست 

کسی کسیا بخواد خواب نداره فردا بشه و نظر خانواده دخترا بپرسه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا من دختر دارم ولی اگه پسر داشتم نظرم این قبل اینکه باهم بریم خواستگاری پسرم البته با اطلاع تنها بره حرف های اولیه رو بزنه اگه ادامه رو طرفین مناسب دیدن بعد خانواده ها اشنا تر بشن

منم از خانواده دختر خواهش مكينم

براي دخترتون ارزش قائل باشيد

هركسي از راه رسيد راه به خونه ندين..

دختر شما وسيله نيست و خونه شما ويترين مغازه ك بيان ببين.

دختر شما الماس گران بهايي هست ك در جواهرفروشيا فقط با پرينت حساب بانكي ميشه رفت و در جاي خاص ديد

💕

حق تا ابد

منم ی خاستگار دارم 31 خودم18 بشدت متنفرم از این همه فاصله سنی اخه من ب چی این دل خوش کنم هیچی نداره  یکیم منو راهنمایی کنه اخه ی عده ای میخان این ازدواج سر بگیره منم نمیخام ببخشیدا اسی جان

ببین اگر خانواده پسر فردا دیدار باهاتون تماس نگرفتن ، بدون‌منصرف شدن  این تجربه منه و تمام و غ ...

اینا مشخص بود خیلی خانواده ریلکسی هستن تا سه چهار روز میدونستم براشون اوکیه می‌دونی مشکلم اینه خیلی خیلی خیلی تمام معیار هایی که من برای همسر آیندم میخواستمو داشت واسه همین اولین باره که برای یه خواستگار اینقدر ناراحت شدم 

منم از خانواده دختر خواهش مكينم براي دخترتون ارزش قائل باشيد هركسي از راه رسيد راه به خونه ندين.. ...

از همون اول از کجا میدونیم طرف چجور ادمیه که راهش ندیم؟

نکنه پشت تلفن باید بپرسیم ایا پسر شما پنت هاوس دارد؟ اگه نداشت بگیم خدانگهدار نیاید

ما برای برادرم که میخواست ازدواج کنه حتی خواستگاری نرفتیم گفتیم جلسات اول برن کافی شاپ اگه شرایط اولیه مورد پسند دخترخانوم بود بعد ما زحمت بدیم!

انقدر که ما مراعات کردیم بازم یه رفتارهایی دیدیم که نگم واست...واقعا فرهنگ خانواده خیلی مهمه!

ما برای برادرم که میخواست ازدواج کنه حتی خواستگاری نرفتیم گفتیم جلسات اول برن کافی شاپ اگه شرایط اول ...

خیلی مهمه واقعا ، من این چند وقتی که خواستگار راه دادم یه چیزای عجیب غریبی دیدم و شنیدم که بهش فکر میکنم مغزم سوت میکشه

اووووه کی همه جامعه به این درک برسه خدا داند

گلم روش های مختلف هست

ببین الان پسره میخواد از دختر یه شهر دیگه خواستگاری کنه

خب نمیتونه پدر و مادرشو این همه راه بکشونه اونجا که بعد تازه بفهمن بدرد هم نمیخورن . 

باید اول خودش بره اگه ادامه خواستن بدن بعد پدر و مادرشو خبر کنه رسمی برن خواستگاری