الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاقا من دختر دارم ولی اگه پسر داشتم نظرم این قبل اینکه باهم بریم خواستگاری پسرم البته با اطلاع تنها بره حرف های اولیه رو بزنه اگه ادامه رو طرفین مناسب دیدن بعد خانواده ها اشنا تر بشن
منم ی خاستگار دارم 31 خودم18 بشدت متنفرم از این همه فاصله سنی اخه من ب چی این دل خوش کنم هیچی نداره یکیم منو راهنمایی کنه اخه ی عده ای میخان این ازدواج سر بگیره منم نمیخام ببخشیدا اسی جان
ببین اگر خانواده پسر فردا دیدار باهاتون تماس نگرفتن ، بدونمنصرف شدن این تجربه منه و تمام و غ ...
اینا مشخص بود خیلی خانواده ریلکسی هستن تا سه چهار روز میدونستم براشون اوکیه میدونی مشکلم اینه خیلی خیلی خیلی تمام معیار هایی که من برای همسر آیندم میخواستمو داشت واسه همین اولین باره که برای یه خواستگار اینقدر ناراحت شدم
دختر من که اجازه نمیده کسی بیاد خواستگاری بهترین خواستگارها رو رد می کنه بدون هیچ عیب و ایرادی میگه من اصلن ایران ازدواج نمی کنم و حتمن باید عاشق بشم بعد !!!!