2777
2789
عنوان

جدیدا هیچی خوشحالم نمیکنه

309 بازدید | 13 پست

نمیدونم چی شده که اینجوری شدم هیچ چیز خوشحالم نمیکنه

خیلی وقته از ته دل نخندیدم

همه چی برام کسل کننده شده

نه اینکع تلاش نکنما خیلی کار میکنم دانشجو هستم درس میخونم توی یه اداره هم مشغول به کارم و توی هردوشون موفقم ولی مثلا شوهرم برام طلا هم میخره برام عادیه ذوق نمیکنم

شاید واسه اینه که شوهرم و من رابطه عجیبی داریم،وقتایی خونس من۵ ساعتم باهاش حرف نزنم اونم صحبت نمیکنه.

نه دعوا میکنم نه کلا حرف میزنیم😐

الانم سر همین دعوامون شد ساکتیش خیلی باعث افسردگیم شده...

ببخشید فقط خواستم درد دل کنم...

پروردگارا!قلب مرا به آن‌چه برای من نیست وابسته مگردان✨🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کلا خنثی شدم نسبت به همه چیز 

بخدا منم اینجوریم اصلا با شوهرمم میشینیم پیش هم هردو سرمون تو موبایله همش یوتیوب و کلیپای مسخره دیدن دوس دارم چایی درست کنیم باهم صحبتی داشته باشیم اما بی فایده اس ادم خودش باید خوشش بیاد صحبت کنه اون خیلی ساکته

همینم تاثیر گذاشته تو زندگیم خییییییلی سردم نسبت به همه چیز 

منم همینم

البته کار و درسی هم ندارم ۲۰ سالمه مجردم

نسبت به ادما هم حس بی حسی دارم

هیچی دیگه برام مهم نیست

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
منم همینم ولی مجردم دقیقا هیچی خوشحالم نمیکنه نمیدونم چم شده قبلنا اصلا اینطوری نبودم همش دنبال اینم ...

آخ گفتی...

منم همش کارایی که قبلا خیلی بهشون علاقه داشتمو انجام میدم که  از این حالو هوا بیام بیرون اما همیشه بی فایده اس

چرا درس نمیخونی؟

چون انگیزه ندارم قبلا انگیزه داشتم ک قبول بشم رشته ی خوبی الان دیگه دانشگاهم برام مهم نیس فقط دلم میخاد یه گوشه توی خودم مچاله بشم هیچی نمیخام از زندگی 

حتی بهم بگن با فرد مورد علاقت ازدواج کن زندگیتونو خیلی قشنگ قراره بسازید بازم زیاد میلی ندارم احساس میکنم همین زنده بودن و کارای روزمره انجام دادن هم کار شاقیه که دارم میکنم

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
چون انگیزه ندارم قبلا انگیزه داشتم ک قبول بشم رشته ی خوبی الان دیگه دانشگاهم برام مهم نیس فقط دلم می ...

من بیخیال هر چی بشم بیخیال درس و کار نمیشم چون دیگه پولم نداشته باشه کلا خودمو مبکشم

چند سال دیگه بی پولی هم به مشکلاتت اضافه میشه پیشنهاد میکنم درستو نزار کنار به شغل و پول فکر کن به خودت تکیه کن 

دقیقا  نمیدونم شاید چون حس میکنم تنهام اینطوری شدم

منم بخاطر حرف نزدنش حس میکنم خیلی تنهام ۲۴ ساعت پیش هم باشیم هیچی نمیگه

ادم شوخی هم نیست بخواد شوخی کنه بخندیم یکم😐

همش من حرف میزنم دیگه خسته میشم از حرف زدن همین الان یه تاپیک درموردش زدم

منم بخاطر حرف نزدنش حس میکنم خیلی تنهام ۲۴ ساعت پیش هم باشیم هیچی نمیگه ادم شوخی هم نیست بخواد شوخی ...

منم کم حرفم خوب ببین دست خودش نیس خوب کم حرفه ولی خوب توشوخی کن باهاش بخندین ،حداقل تو یکی کنارت هست تنهانیستی