2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۶سالمه 

شما بااین سنتون خوب میفهمید ولی من به نظرم توکودکی خیلی شیطون بودم همش دعوا میکردم باهمسنام بچه بودم نمی‌فهمیدم یه بارازسرموتور افتاد سرم ضربه دید از پشت نمی‌دونم شاید ازهمونجا شروع شدیا به نظرم همون نداشتن شغل درسته حسابی هست همین چیزایی میگیدهست

شما بااین سنتون خوب میفهمید ولی من به نظرم توکودکی خیلی شیطون بودم همش دعوا میکردم باهمسنام بچه بودم ...

منم بچه بودم همین بودم حتی الآنم همینم با خانوادم دعوام میشه با دوستام دعوام میشه نمیتونم با هرکسی ارتباط بگیرم و کلییی مشکلات دیگه من از بچگی به خیلی چیزا فکر میکردم بیشتر از سنم حتی الآنم همینه همش گریه میکنم فکر میکنم و کلی چیزایی دیگه که باعث شده الان ضعف اعصاب بگیرم انگار بیشتر از سنم میفهمم 

چن سالته ؟ چرا این مشکل هارو داری به نظرت مثلا می‌تونه دلایل مختلفی داشته باشه مثلا نداشتن شغل یا ا ...

ولی انگار یه چیزی مجبورم می‌کنه برم مغز اعصاب چون خیلی سرم در می‌کنه میخوادمنفجربشه یه وقتایی خیلی زیادفکرمیکنم اینجوری میشم

منم بچه بودم همین بودم حتی الآنم همینم با خانوادم دعوام میشه با دوستام دعوام میشه نمیتونم با هرکسی ا ...

حال شما شده عین من دقیقا منم همینجوریم مثل شما ولی به نظرم باید یاپیش روان شناس یا حتما بریم دکتر اعصاب وروان چون خدانکرده مشکلمون بدتر نشه

ولی انگار یه چیزی مجبورم می‌کنه برم مغز اعصاب چون خیلی سرم در می‌کنه میخوادمنفجربشه یه وقتایی خیلی ز ...

خب سعی کن فکر نکنی 

اگه دوست داری با دوستات بیرون برو برگرد تو که پسری محدودیتی نداری مسافرت برو برا خودت زندگی کن دنبال یه شغل درست برو اگه شرایطش رو داری درس بخون بعد اگه شرایطتت اوکی بود زن بگیر 

نمی‌دونم والا هرجور خودت دوست داری ایشالا خوب شی

حال شما شده عین من دقیقا منم همینجوریم مثل شما ولی به نظرم باید یاپیش روان شناس یا حتما بریم دکتر اع ...

من کسی براش مهم نیست مشکلم مثلا دارم از سردرد میمیرم بعد مامانم میگه مگه بچه ام سر درد میگیره یا بابام میگه فردا امتحان چی داری ؟

فکر میکنن برا اینکه نخام برم مدرسه دروغ میگم 

همش بهم سرکوفت میزنن منو ضایع میکنن حرفام به چیزشونم نیست بهم توهین میکنن میخرم میکنن همینا باعث شد اعتماد ب نفس ندارم اگه برم یه مغازه توش مرد یا پسر باشه میام بیرون تو خیابون ماسک میزنم چون فکر میکنم زشتم 

خب سعی کن فکر نکنی  اگه دوست داری با دوستات بیرون برو برگرد تو که پسری محدودیتی نداری مسافرت ب ...

اره دنبال شغل هستم ولی آدم اول بایدسلامتیشو بدست بیاره بد دنبال شغل و تفریح بره یه شغل دارم اونم فقط درحدسرگرمیه 

من کسی براش مهم نیست مشکلم مثلا دارم از سردرد میمیرم بعد مامانم میگه مگه بچه ام سر درد میگیره یا باب ...

ههه درست عین من شدی ولی من بااینکه همه میگن توخیلی خوشتیپ ولی من عین تو فکرمیکنم یه پسر زشتم چون این بیماری یااختلاله که توی خودمونه رو باید درمان کنیم چون جسم برروان تاثیر داره ورودی اعتماد به نفس اثرگذاشته

من کسی براش مهم نیست مشکلم مثلا دارم از سردرد میمیرم بعد مامانم میگه مگه بچه ام سر درد میگیره یا باب ...

خیلی دخترای که چهره خوبی ندارن ولی روحیه شاداب چندانی دارن که همه پسراجذبشون میشن چون روحیه قویشون روی چهرشون تاثیر مثبت می‌ذاره

خیلی دخترای که چهره خوبی ندارن ولی روحیه شاداب چندانی دارن که همه پسراجذبشون میشن چون روحیه قویشون ر ...

آره ولی خوب من کلا شخصیت درونگرایی دارم از دخترای خیلی پرو خوشم نمیاد ولی از اخلاق خودمم خوشم نمیاد که هرجا پسر یا مرد هست نرم و فرار کنم 

آره ولی خوب من کلا شخصیت درونگرایی دارم از دخترای خیلی پرو خوشم نمیاد ولی از اخلاق خودمم خوشم نمیاد ...

ولی باورمیکنی منم همینجوریم وازدخترا فرارمیکنم باید حتما به روانشناس سایک دکترمراجعه کنیم تا خوب شیک وگرنه از زندگی عقب میوفتم