2777
2789
عنوان

نماز خواندن با بلوزشلوار

645 بازدید | 19 پست
من دوسه باری تو خونه چادر دم دستم نبود، بعد نمازمو بلوز شلواری خوندم با مقنعه نماز😆😄 بنظرتون نمازم ایرادی داره؟😟😐😋
قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اگه کاملا پوشیده بودی ایراد نداره
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
از نظر من که بدون حجاب هم میشه خوند از خدا که محرم تر وجود نداره
زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
مینا چه باحال، سختی نماز خوندن همون چادر سر کردنشه، مخصوصا برای منکه گرماییم، وایمیسم جلوی کولر، دور تندشم میزنم، تو زمستونم در اتاقو باز میزارم
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ولی هیچوقت به این فکر نکردم که با لباس پوشیده و بدون چادر نمازمو بخونم، ایده خوبی بود
چادر نشان احترامه مهم لباس پاک و مناسبه و برتر از همه خدا باید راضی باشه پس با دل پاک میری سمتش و این چیزا کوچیک اهمیت نداره
خدایا هر جایی برای نوشتن باشه مینویسم شکرت چون از شکرگذاری تو معجزه ها دیدم
نه دیگه شرر خدا حد و حدودشو مشخص کرده همونا پوشیده باشه کافیه دیگه حالا دلیل این حد و حدودش چیه کاری ندارم ولی گفته دیگه
پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
بابابزرگ دوستم سر نماز هر کاری میکنه مثلا وسایلی اطرافش باشه ورمیداره کانال تلوزیون عوض میکنه سرشو به هر طرف بخواد میچرخونه و اکثرا با پانتومیم حرف میزنه یه بار هم نوه ش شیطونی میکرد چند تا زد پشتش
زن شهریوری😆😆 خودتو اذیت نکن دختر اتفاقا همین امروز نماز ظهرمو با بلوز شلوار خوندم اینجوری بیشترم بهم میچسبه شال دارم میپیچم دور سرم وامیستم به نماز چادر سر میکنم همش استرس دارم الان این طرفش کنار میره الان از سرم وا میشه من که هیچ اداب و ترتیبی نمیجویم هرچه میخواهد دل تنگم همون کارو انجام میدم😆
پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020