2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم به خونه ما میگه عراق!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 41 پست
از خدا میخوام دعاهای خیرت به خودت برگردن هزاربرابر چطوری پس انداز کنم

ب بهانه های مختلف ازش پول بگیر 

ارایشگاه . باشگاه . لباس خریدن ، کلاس های مختلف. خرجی خونه و و بچه و... مثلا اگ اصلاح ابرو ۱۰۰ تومنه ۲۰۰ بگیر.‌

یا کارای ارایشگاهتو تو خونه انجام بده ولی پولشو بگیر . اعتراض کرد ک وای جقد گرونه اینا . بگو مث اینگه تو این مملکت زندگی نمیکنی . همه چی گرونه . چی ارزونه . همینجوری برا خودت جم کن . بعد پولتو تبدیل گن .یا ی تیکه کوچک طلا بخر .یا بانک بزار .

خدایی نکرده بعد ها مشکلی پیش امد از خودت پس انداز داشته باشی .‌شوهر منم بی عرضه س داریم‌تو ی ساختمون باخونواده ش زندگی میکنیم‌.‌دعامیکنم ایشالا زودتر مستقل شید 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ب بهانه های مختلف ازش پول بگیر  ارایشگاه . باشگاه . لباس خریدن ، کلاس های مختلف. خرجی خونه و و ...

ممنونم عزیزم

برای امضات دعا کردم عزیزم

میشه از شغلت بگی

اگه فضولی نمیشه

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

خودت جوابشابده. قبلش ک بهت حرف زشت زده بایدمیزدی تودهنش

لابد اونم وای می ایسته تا منم بزنم توی دهنش

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

عزیزم من تاپیکاتو خوندم ببین برا خودت یه تایمی بزار مثلا ۶ ماه تو این مدت هرگز بد خانواده شوهرتو بهش نگو برعکس جوری رفتار کن که شوهرت فکر کنه دوستشون داری و کاری کن شوهرت از تو آرامش بگیره محبت کن بهش حس قدرت بده و اصلا بد خانوادشو نگو خودت میبینی چقدر تغییر میکنه و میاد سمت تو بزار ببینه کسی که دنبال جنجاله اونا هستن نه تو این تنها راهیه که باعث میشه زندگیت نجات پیدا میکنه

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...
عزیزم من تاپیکاتو خوندم ببین برا خودت یه تایمی بزار مثلا ۶ ماه تو این مدت هرگز بد خانواده شوهرتو بهش ...

آبجی هر اتفاقی هم که بیفته اون حاضر نیست از اینجا بره

ممنونم عزیزم برای امضات دعا کردم عزیزم میشه از شغلت بگی اگه فضولی نمیشه

مرسی مهربون . 😍😘😘😘

عزیزم من تو سالن ارایشگاه کار میکنم .‌کار مژه اکستنشن و لیفت .یکی هم ساخت ابنماهای رومیزی تو اینستا .

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
آبجی هر اتفاقی هم که بیفته اون حاضر نیست از اینجا بره

نا امید نباش درست میشه فعلا فقط هدفت رو بزار برای این که بیاریش سمت خودت عزیزم من ۱۹ ساله ازدواج کردم روزای اول شوهر منم مثل شوهر شما بود الان دو تا خونه داره به اسم منه من ماشین دارم خودش نداره برای هر کاری هم فقط نظر منو میخواد ،عجله نکن صبور باش و عاقل

نا امید نباش درست میشه فعلا فقط هدفت رو بزار برای این که بیاریش سمت خودت عزیزم من ۱۹ ساله ازدواج کرد ...

منم ۱۲ساله ازدواج کردم شوهرم تو بستر بیماری رهام کرد واومد پیش خانواده ش

وخواست طلاقم بده

منم ۱۲ساله ازدواج کردم شوهرم تو بستر بیماری رهام کرد واومد پیش خانواده ش وخواست طلاقم بده

آخی چه بد ، حالا این آخرین راهم امتحان کن کاری بهشون نداشته باش شاید درست شد توکل به خدا برات صلوات میفرستم ان شالله هر چی خیره براتدپیش بیاد.

چطوری عزیزم میشه راهنماییم کنی

ببین لزومی نداره جواب بدید

شما هر چقد جواب ندید بیشتر حرص میخورن

تمرکز کن رو روابط خودتو و همسرت

کاری کن همسرت وابسته بشه

به همسرت همه جا احترام بذار

ن الکی باشه ها واقعی

اگه شما خوش باشید کم کم مشکلاتتون حل میشه

با جواب دادن و کل کل اعصاب خودت داغون میشه