یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ب شدت دارم ولی فشارمم میفته بیحال میشم و باید تا خالی میشم گریه کنم دیشبم انقد تپش قلب داشتم و فشارم ...
من تو سه روز گذشته ۱۲ بار حمله پنیک بهم دست داد ولی تنها راه مقابله باهاش رو پریشب تو خواب فهمیدم 😀عصرش رفتم دکتر چون فکر مبکردم قلبم یا ریم مشکل داره وفکر میکردم ممکنه خفه بشم چون به شدت فوبیای خفه شدن دارم ولی دکتره وقتی اکسیژن تونم رو اندازه گرفت گفت کاملا نرماله شبش که حمله بهم دست داد یه لحظه با خودم گفتم چه مرگته از چی میترسی توکه اکسیژن بهت میرسه قلبتم که دکتر گفت سالمه پس قرار نیست اتفاقی بیوفتع فقط بدنت داره تلقین میکنه واسه همین شروع کردم نفس عمیق کشیدن اصلا برام مهم نبود قلبم تند میزنه یا دست وپام یخ میزنه و...بعد کم کم اروم شدم فقط کافیه به ابن باور برسی که حمله پانبک بهت آسیب نمیزنه وموقعه حمله هول نشی وخونسرد باشی سعی کن یوگا کار کنی حتما من حملاتم حدود سی دقیقس وتو روزم شاید سه چهار بار اینطوری میشم قبلا آلپرارولام میخوردم الان اونم نمیخورم
یعنی من خوب میشم؟ بختک روزی 3بار میگیرم... حمله پانیک ک هیچی انگار دارم میمیرم چقد حس بدیه
اره فقط سعی کن موقعه حمله هول نکنی بختک همون فلج خوابه منم وقتای که اضطراب زیاد داشته باشم دارم گاهی وقتی هم از خواب بیدار میشم میبینم اصلا نفس نمی کشیدم تو خواب اصلا نترس باور کن نه قلبت مشکل داره نه ریت نه قراره اتفاقی بیوفته سعی کن وقتی حس تنگی نفس وتپش قلب داشتی به پهلو بخوابی یا بشینی وفقط نفس عمیق بکشی ومدام بگی بدنم سالمه اکسیژن بهم میرسه فقط تلقینه بعدشم با فیلم یا بیرون رفتن یا هرچی که فکر میکنی حالتو خوب میکنه سرت رو گرم کن من از پریشب دیگه بهم حمله دست نداده چون به این نتیجه رسیدم که بهم اسیبی نمیرسونه ودلیلی واسه ترسم دیگه ندارم یه اضطرابه که بعد نیم ساعت میره فقط کافیه بتونم به شرایط مسلط باشم والکی هول نکنم که ترسمو بیشتر کنم من حدود دوسال پیش بر اثر یه اتفاق چنان استرس وشکی بهم وارد شد که نزدیک بود عقلمو از دست بدم یک ماه نه غذا خوردم نه خوابیدم پنیکمم عوارض همون اضطرابه