2777
2789
عنوان

حس یه زندانی رو دارم

53 بازدید | 2 پست

نمیدونم کسی میخونه یا نه.. فقط می نویسم که اینجا بمونه..حس یه زندانی رو دارم. چون توی یه خانواده ضعیف و بی فکر به دنیا اومدم. چهره خوبی ندارم. وضعیت مالی مون هم خوب نیست. از خدا به شدت نا امیدم و دلگیرم. زندگیم عین شکنجه شده. پر از نرسیدن... حتی نمیتونم واجبات مو انجام بدم. از شدت اینکه دلسرد شدم از خدا. 

اگه زندگیم خوب بود، دغدغه هام کم بود، الان ازدواج کرده بودم و بچه های خوب تربیت میکردم و به فکر کمک به دیگران و خوندن قرآن و کارای معنوی بودم..

حس میکنم عین یه برگ خشکیده توی باغ ام. هیچ تاثیری نداشتم

چرا منو آفریدی؟  فقط سرگرمی ... یا برای شکنجه دادن من؟ واقعا از شکستن دل من چه لذتی می بری خدایا ؟؟ خیلی دلم گرفته ازت. کاش منو نمی آفریدی.. خیلی دارم سختی میکشم.

خواننده خاموشم :) 
منم یه مشکلی دارم مثل خودت از همه جا نا امید وناراحتم

فکر نمیکنم جای من باشی. نمیدونی روال زندگیم چطوری بوده... فقط تماشاگر خوشبختی و پیشرفت بقیه بودم و دستم به هیچ جا نرسید

خواننده خاموشم :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.