2777
2789

هروقت پیتزا درست میکنم خشک میشه من موادش روکالباس وقارچ وفلفل دلمه پنیرپیتزامیزنم، لازمه موادروتفت بدم

توتستردرجه وتایم پخت روهم بگید، چقدرزیرپیتزاروشن باشه چقدروش، میخوام خمیرپیتزام نرم باشه، خمیرش هم آماده ازنان فانتزی خمیرپیتزاخریدم، 

برم موادش روخوردکنم بیام پیامتون بخونم، کالباس روخوردکنم یارنده، چقدموتدرونون باشه کم یازیاد ممنونم خانومای گل😘😍

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

۱-خمیر نیمه پخته از نون فانتزی ها که فله ای ضخیم اونا عالیه

۲-توستر چون خیلی داغ میشه روی ۱۷۰ داغش کن بعد پیتزا رو خواستی بزاری درجه رو روی ۱۵۰ بزار

۳-روی نونت سس قرمز بزن

۴برای هر پیتزا ۱۵۰ گرم پنیر کافیه

۵- ۵۰ گرم رو زیر مواد بریز ۱۰۰گرم روی مواد

۶-مواد گوشت چرخی با پیاز تفت بده با قارچ فلفل دلمه و ذرت بهترین مواده با روغن کم کم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کالباس تفت نده 

قارچ هم بزار بجوشه یه قل خورد برش دار بزارش تو اب یخ بعد از اب یخ دربیار بزار ابش بره ابش که رفت بچین رو پیتزات کف ظرفت هم روغن بزن زیر تاپینگت هم یه ذره سس با پنیر بریز

توی کاسه یه تخم مرغ یه لیوان آرد سفید بکینگ پودر نمک یه لیوان شیر اضافه کن که بزن بریز تو تابه نچسب.روش کالباس قارچ فلفل دلمه ذرت و پنیر پیتزا بچین.با حرارت کم درشو بزار.فقط مواد خمیرشو نازک بریز که بپزه خوب.

من خودم چون قارچ و گوشت دوست دارم و بچه دارم،فقط همین مدل و میپزم

خمیرش و خودم درست میکنم،نرم و پفکی میشه

یه لیوان آب ولرم و یه ق غ خوری سر پر خمیر مایه و ۳ ق غ شکر و ۱ ق چ خوری نمک میزنم و با نصف لیوان آرد الک شده مخلوط میکنم میذارم ۲۰ دقیقه عمل بیاد بعد بهش نصف لیوان روغن میزنم و کم کم آرد و اضافه میکنم تا جایی که خمیر خودش و بگیره بعد دیگه دستم و چرب میکنم ورز میدم که به دستم نچسبه و میذارم ۱ ساعت بمونه پف کنه اونوقت آماده ست

پیاز و سرخ میکنم بعد دو سه حبه سیر رنده شده سرخ میکنم و گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل سیاه اضافه میکنم میذارم آبش کشیده بشه و سرخ بشه و بعدم سرد بشه

خمیر و پهن میکنم و روش باچنگال میزنم سس کچاب میمالم و پودر آویشن،یه لایه پنیر،فلفل دلمه،مواد گوشتی،پنیر،قارچ،پنیر

اینجوری مواد رو میریزم و سنگین و پر نمیکنم

تو آون توستر با دمای ۲۰۰درجه اول المنت زیر حدودا ۱ ربع میذارم بعد المنت بالا رو روشن میکنم

تمام

🌸🌸

من خودم چون قارچ و گوشت دوست دارم و بچه دارم،فقط همین مدل و میپزم خمیرش و خودم درست میکنم،نرم و پفک ...

ممنونم گلم چه باسلیقه👌😋

کالباس تفت نده  قارچ هم بزار بجوشه یه قل خورد برش دار بزارش تو اب یخ بعد از اب یخ دربیار بزار ...

روغن بریزم نون حالت ته دیگ نمیشه؟ خشک نمیشه؟ 

۱-خمیر نیمه پخته از نون فانتزی ها که فله ای ضخیم اونا عالیه ۲-توستر چون خیلی داغ میشه روی ۱۷۰ دا ...

عالی، مرسی گلم، بابت درجه گل گفتی😍🌹