2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید. پول یا علاقه؟

103 بازدید | 7 پست

جاهای زیادی راهنمایی خواستم ولی چیزی نگفتن میشه لطفا تو کمکم کنی 

توی برهه مهمی از زندگیم هستم سال دهم انسانی ام رشته ام و بشدت دوست دارم و در آینده میخوام روانشناسی یا حقوق و انتخاب کنم و بعد هم در رشته مورد نظر کار کنم هم استاد دانشگاه بشم و کل زندگیم دوست دارم صرف تحقیق و پژوهش و کار روی پروژه های مختلف، نوشتن کتاب و.. بشه و این چیزیه که دوست دارم

از طرفی نمیخوام ازدواج کنم وهمچنین دوست ندارم سربار پدرم باشم پس باید شغلی با درآمد بالا داشته باشم که با رشته ای که من مد نظرم هست امکان پذیر نیست و درآمد خوبی نداره 

چند وقتیه فکر میکنم اشتباه کردم و باید رشته تجربی و دندون و انتخاب میکردم (میخوام تغییر رشته بدم) که از همه لحاظ بهتره برام ولی خب علاقه ای ندارم و از رشته ها و درس های پزشکی اصلا خوشم نمیاد و به روحیاتم هم نمیخوره 

بشدت سردرگم هستم نمیدونم چیکار کنم و اینکه پول برام مهمه ولی نمیتونم علاقم و رها کنم نمیدونم در آینده علاقه ای به دندون(که حالا خون و جراحی زیادی نداره) میتونم داشته باشم یا زندگیم تباه میشه 

خیلی ممنون که تا اینجا خوندی سپاسگزار میشم اگه راهنمایی کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولن رشته تجربی این نیست بری صد قبول بشی بعدم کی گفته انسانی در امدش خوب نیست برو دنبال علاقت تجربی ...

انسانی تحقیق زیادی داشتم اکثرا بازار کار نداره بعضیا تونستن شروع به کار کنن که درآمد کمی داره 

فقط حقوق درآمدش نسبتا بالاتره که اونم کارش بگیر نگیر داره 

تجربی هم اگه برم صدمو میذارم میخونم براش که قبول بشم جای خوب دندون هم که بنظر خودم بهتره از بقیه رشته های پزشکی مدت تحصیلش هم کمتره 

فقط بحث علاقس برام بنظرت چه کنم..