2777
2789
عنوان

خواستگاری ک دیشب رفتیم😐😐😐 بنظرتون عجیب نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11366 بازدید | 204 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم سرنمیگیره ازلخاظ فرهنگ و مذهب چون شما اگر همون سبکی بودین این رفتارها به چشمتون نمیومد  ...

رفتار پسره یه جوری بود یعنی چی که دارم صبحت میکنم فک کرده سرکلاس تدریس گودزیلاخان

آره منم اومدم اینو بپرسم🙄 برم خرخره شوهرمو بجوم چرا مرغ و برنج نیاورد؟چرا 13میلیون خرج نکرد واسه خ ...

من فقط از کل ماجرا 13 میلیونو فهمیدم 

یه النگو دستش میکردن میومدن سنگین تر بود

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

آره منم اومدم اینو بپرسم🙄 برم خرخره شوهرمو بجوم چرا مرغ و برنج نیاورد؟چرا 13میلیون خرج نکرد واسه خ ...

اصولا و منطقا نباید میورد،ولی تو توجه نکن برو خرخرشو بجو😁🤣

نظر شخصی من اینه اول خانواده عروس رو از لحاظ جنبه بسنجین بعد از این خرجا کنین نه که بگم بخاطر پول بلکه ممکنه هوا برشون داره ک چون دخترشون تحفه س از این خرجا شده.چیزی ک من کاملا بهش رسیدم اینه ک بعضیا جنبه محبت و احترام و لطف رو ندارن

صد البته منظورم خانواده این خانم ک خواستگاریش رفتین نیست کلی عرض کردم