2777
2789
منم خیلی ذوق کردم مخصوصا که بنده خدا دستش هم خالیه 😭😍 خودمم دارم دنبال قاب میگردم براش گذاشتم تو ک ...

الهی عشقشون پایدار و روز افزون باشه جیبشون پربرکت باشه😍

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
ولی ۲سال هست بدترین روزا و شرایط داشتم از بیماری گرفته تا طلاق و بازموندن از درس و...

منم همینطور😔

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه یعنی یکی بگه پاشو همش خواب بوده؟ توی ۲سال شکستم

من فانتزیم اینه برگردم به اردیبهشت سال نودوچهار،از اون موقع به بد همش تو بدبیاری دست وپا میزنم

ازدواج غلطم،درجا زدنم

مرگ برادرم..‌‌.😔زمان هم که مثل برق وباد میگذره

والانم درآستانه طلاقم😔

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
من فانتزیم اینه برگردم به اردیبهشت سال نودوچهار،از اون موقع به بد همش تو بدبیاری دست وپا میزنم ازدو ...

واقعا سخته

ولی واقعیت باید دوباره پاشد

اگه میتونی جدانشو

کاربر طلوع هستم
الهی عشقشون پایدار و روز افزون باشه جیبشون پربرکت باشه😍

مرسی قربونت برم 🥺😍

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

خدا نکنه خوش قلب جان😍

عزیزمی 😍ایشالله شاد و سلامت باشی همیشه عزیزم ❤️😘🥰

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️