2777
2789
عنوان

اوتیسم و نذر ما برای حضرت «مادر»

312 بازدید | 11 پست

سلام و صبح جمعه بخیر،

عزیران،

من به مناسبت روز زن، با یک رویکرد دیگه توضیح میدم اوتیسم چطور در عصر ما زاییده شد و بعد چطور منشاء اصلی اش پنهان شدو الان باید در مواجهه با آن، چه کرد.

====================

از صد و پنجاه سال پیش، لیبرال سرمایه داری، شروع کرد به استفاده زنها برای:

1⃣ سود جویی: تشویق زنها به کار در بیرون خانه (کارگران ارزان قیمت نسبت به مردها)، تشویق زنها به زندگی مصرف گرایی (ایجاد بازار برای کالاهای تولید شده)، استفاده از زنها در تبلیغات کالاها و صنایعی مثل سینما و مجلات.

2⃣ بهره‌برداری جنسی: ترویج بی عفتی و عقب مانده خواندن غفت و پاکدامنی.

بدیهی هست که هر دوی اینها، به شدت با «مادری کردن» در تضاد است. یک زن که در خارج از خانه کار میکند و تمام حواسش به مد و لباس و وسایل زندگی لوکس و ... هست، وقت رسیدگی به کودکانش را ندارد. و زمانی که ذهن و دلش هم جای دیگر، پیش مردان غریبه باشد، این قلب، جایی ندارد برای عشق های پاک خانوادگی، من جمله عشق به فرزند. و آن خانه که مادر، سرش گرم بیگانه است، دیگر گرمای محبتی بین اعضاء وجود ندارد...

و این شد که زن که زمانی مادر، مادربزرگ، خواهر، خاله، عمه و ... بود، در دنیای مدرن، دیگر این نقش ها را کنار گذاشت چون نباید گرمای وجودش صرف خانواده شود بلکه باید با چراغ لطافت و زیبایی اش، روشن کننده ی محفل سرمایه داری خشن شود (کارگر و کارمند و بازیگر و مدل باشد) و کودکان، بخاطر دوری از آغوش گرم و محبت ها و لطافت های زنانه، دچار شوک شده و روند رشدشان مختل شد.

پس اصلا بعید نیست که کودکان در چنین خانواده هایی بخاطر فقدان آن محبت و لطافت و گرمای زنانه، و همچنین بخاطر سایر مقتضیات زندگی به سبک لیبرال سرمایه داری، (مثل ماشینی شدن زندگی ها و دوری از طبیعت، کوچک شدن یا بکل نابودی خانواده ها و کم شدن رفت و آمد های فامیلی) دچار وقفه در رشد ذهنی و اجتماعی  شوند، یعنی «اوتیسم». پس خیلی طبیعی بود که تا همین پنجاه شصت سال پیش، «اوتیسم» را با سردی عاطفی مادر مربوط می دانستند. چون، مگر نه اینکه به قول ویل دورانت، عصر فعلی را می توان عصر از هم پاشیدگی خانواده نامید؟ پس دور از ذهن نیست که آثار این از هم پاشیدگی خانواده، در زیاد شدن شیوع «اوتیسم» دیده شود. پس عجیب نبود که هم مردم و هم روان شناس ها اوتیسم را به «مادر یخچالی» نسبت میدادند (مادری که سردی عاطفی دارد و به فرزندش بی توجه است).

همچنان که زمان پیش می رفت و با دور شدن هر چه بیشتر زنها از «مادری»، اوتیسم شیوع روزافزون پیدا کرد.

و همین باعث پیدا شدن یک زنگ خطر برای سرمایه داری شد. چرا؟ چون درست در جهت مخالف تبلیغات آنها در رسانه ها، مردم در می یافتند که با پذیرفتن نقش جدید در جامعه برای زنها، کودکان دچار آسیب های جدی در روند رشد، می شوند. و هر چه شیوع اوتیسم بیشتر، بیداری وجدان ها بیشتر، و نتیجتا، تغییر رویه زندگی خانواده ها و اعراض از ارزشهای لیبرال سرمایه داری تبلیغ شده در رسانه ها بیشتر، و این برای لیبرال سرمایه داری، یعنی شکست!

پس به فکر چاره افتادند. و خروجی اتاق فکرهایشان شد اینکه در دهه هفتاد میلادی به یکباره شروع کردند به دادن بودجه های کلان به دانشگاهها برای تحقیقات بیشتر راجع به اوتیسم (شما بخوانید سفارش تحقیق و مقاله به دانشگاهها، مطالعاتی که نتایجشان از قبل مشخص بود، نتایجی کاملا همسو با منویاتی که اتاق فکرهای آنها، تایید کند).

نتیجه مطالعات، همانطور که گفتم از پیش معلوم بود: اوتیسم منشأ بیولوژیک دارد (نه روانی) و احتمالا بخاطر نقص ژنتیکی هست و نباید با نسبت دادن آن به مادر، باعث عذاب وجدان مادرها شویم! (بخوانید نباید مادرها متوجه اشتباه خود در دنباله روی تبلیغات رسانه ها شوند)

اما اوتیسمی که ماحصل این مطالعات فرمایشی بود، علاوه بر منشأ بیولوژیک و غیر روانی، می بایست خاصیت های دیگری هم داشته باشد:

اوتیسم بیرون آمده از این مطالعات اولا باید لاعلاج و مادامالعمر باشد، چرا که در صورتیکه بهبود یابد، معلوم میشود، نقص ژنتیکی در کار نبوده و همان فرضیه ی منشأ روانی اوتیسم، دوباره جان خواهد گرفت.

این «اوتیسم» که از بروزترین مقالات  از معتبرترین دانشگاههای دنیا برخاسته، باید همچنین، مخوف باشد، اینقدر که خانواده ها در مواجهه با آن، دچار چنان وحشت و‌ حالت خلسه ای شوند که به کل، اراده خود را از دست بدهند و تسلیم محض پیشنهادات متخصصین شوند. آنها نباید جرأت کنند به منشاء ای بغیر از آنچه متخصص ها در کلینیک ها می گویند، فکر کنند.

ادامه در پست بعد...

قسمت دوم و پایانی:

خانواده ها باید حس کنند مجبورند فرزندان خود را که برچسب اوتیستیک خورده اند، به موسسات خاص بسپارند، چرا که در غیر اینصورت دوران «طلایی» آموزش کودک از دست خواهد رفت.

بدین ترتیب، متولیان تمدن سرمایه داری، با در اختیار گرفتن این کودکان در موسسات تحت لیسانس خود،  میتوانند بر روند به اصطلاح درمان کودک مسلط شوند و با ترفند های دارویی و درمانی باعث بوجود آمدن رفتارهایی در کودک بشوند که منشأ و درمان اوتیسم را هر چه بیشتر در نظر خانواده ها دور و دست نیافتنی، جلوه دهند.

اینطور شد که مراکز مشاوره، و کاردرمانی و گفتار درمانی براه افتادند و گردش مالی عظیم بوجود آمد، حول «اوتیسم» و در پی آن بیمه ها قانونا مجبور شدند بخش عظیمی از خدمات خود را به درمان کودکان اوتیستیک اختصاص دهند (یعنی بخش زیادی از سرمایه های مردم عادی که به بیمه میدهند، قانونا باید ریخته شود در حلقوم موسسات تخصصی اوتیسم!) همچنین کمپین ها و موسسات خیریه فراوان بطور قارچ گونه، ایجاد شد برای جلب کمک های مردمی برای درمان این دردی که میگویند درمان ندارد!

و امروز می بینیم این موسسات شده اند بلای جان خانواده ها، هر چه بیشتر میخورند و فربه تر می شوند، گرسنگیشان بیشتر می شود.

هرچه چنایت میکنند، هر بدرفتاری و تحقیر و شکنجه که با کودکان بی پناه میکنند، کسی جلودارشان نیست. چرا که خانواده های مسخ شده با تبلیغات، خود با دست خود، کودکشان را به آنها سپرده اند.

این است ماجرای غول «اوتیسم».

عزیزان، مادران بزرگوار،

بیایید امسال به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، با دادن یک نذری ویژه، دل ایشان را شاد کنیم. دل فرزندشان مهدی علیه السلام را شاد کنیم (که مطمئنا ایشان در جریان ظلم وصف نشدنی که در موسسات اوتیسم به کودکان میشود، هستند و قلبشان پر از درد است که چرا دردانه های شیعه را، یاران آینده ایشان را اینطور بی محابا، تقدیم شیاطین میکنیم و این نوگلان نشکفته را اینطور پر پر میکنیم). بیایید دست کودکانمان را بگیریم و آنها را برای همیشه از این درمانکده های درد آور دور کنیم. بخاطر حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، بیاییم، گرمای وجودمان را بی منت، به کودکان رنج کشیده ی مان دهیم. بیایید به حرمت «مادر»، مادری را از سر بگیریم.

هرچند با توجه به تاپیک های متعدد شما درمورد این موضوع و طرز تفکر تون، خیلی بعید میدونم هیچ حرفی رو بپذیرید و صرفا توی دنیای ذهنی خودتون اتیسم رو به کم توجهی و یخچالی بودن مادر و شاغل بودن و به طور کلی تقصیر مادر میدونید...

فقط میتونم بگم امیدوارم مادری که کودک اتیستیک داره پست های شما رو نبینه و همینجوری ش که دچار هزارتا عذاب وجدان هست، با دیدن پست های بی اساس و توهمی شما، حالش بدتر نشه که قطعا اگر بشه، آه ش بدجوری شما رو گرفتار خواهد کرد...

و من الله توفیق🤚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچند با توجه به تاپیک های متعدد شما درمورد این موضوع و طرز تفکر تون، خیلی بعید میدونم هیچ حرفی رو ب ...

من خودم بچم اوتیسم شده، بخاطر مشکلاتی که برامون بوجود آمده، و من الان واقعا ترجیح میدم عذاب وجدان بگیرم و رویه غلطی که دارم رو اصلاح کنم و بچه ام خوب بشه تا بدون عذاب وجدان به خدا نسبت ناروا بدم و ازش دلخور باشم که چرا بچه ام رو ناقص آفریده. و بدون امیدی به درمانش تا عمر دارم سرگردان همیشگی موسسات اوتیسم باشم و نصف درآمد خانواده رو بریزم تو حلق اونا، که بچه طفل معصوم رو شکنجه کنن به اسم درمان!

من اون عذاب وجدان و حرکت برای اصلاح و دیدن بهبودی کامل کودکم (که دارم بوضوح می بینم چطور با محبت و توجه، داره تغییر میکنه) رو به دست و پا زدن در این جهنم (البته دروغی و ساختگی) ترجیح میدم!

من خودم بچم اوتیسم شده، بخاطر مشکلاتی که برامون بوجود آمده، و من الان واقعا ترجیح میدم عذاب وجدان بگ ...

قطعا درمان اصلی کودک اتیستیک افزایش تعامل و وقت گذاشتن برای بچه و افزایش توجه و محبت هست و موسسه د مراکز درمانی فقط میتونن نهایتا ۳۰ درصد ماجرا رو حل کنن اونم با کمک و راهنمایی و گرفتن یه بخشی از کار که شما به عنوان والد خسته نشید و تنها نباشید.

تا اینجا رو موافقم باهاتون. حتی موافقم که مراکز درمانی خیلی به سمت پول زایی و پول گرفتن از والدین رفتن،

اما نسبت دادن همه اتیسم و همه طیف های اون به کم توجهی و تعامل پایین و یخچالی بودن مادر، اصلا درست نیست.. حداقل برای طیف شدید این اختلال اصلا درست نیست..

حتما و قطعا با دیجیتالی شدن زندگی و کم توجهی به کودک و اون رو در معرض تلوزیون و گوشی  و...قرار دادن میتونیم احتمال ایجاد علائم اتیسم رو افزایش بدیم؛

ولی در مورد طیف متوسط و شدید فقط این موضوع صدق نمیکنه و عوامل ژنتیکی و نقص عصب شناختی بسیاز نقش داره. وقتی تو یه سایت عمومی این مطالب رو منتشر میکنید باعث ایجاد تفکر و استدلال اشتباه میشید و این اصلا درست نیست...

آگاهی رسانی به این شکلی که شما پیش گرفتید اصلا درست نیست مادر عزیز.

قطعا درمان اصلی کودک اتیستیک افزایش تعامل و وقت گذاشتن برای بچه و افزایش توجه و محبت هست و موسسه د م ...

خواهرم،

ببین کی گفتم، اوتیسم، صد در صد منشأ روحی-روانی داره. این رو به زودی خود غرب اعتراف میکنه، زل میزنه تو چشم ما که زندگیمون با این غول ساختگی به فنا رفت، بچه هامون شکنجه شدن... صاف زل میزنن تو چشممون میگن، اشتباه بود، اوتیسم منشأ بیولوژیک ندارد و ما در موسسات اوتیسم به اشتباه فکر میکردیم با زور میسه رفتار بچه رو بهتر کرد!

میگی اوتیسم شدید و خفیف و ... بابا بخدا من وقتی به بچه ام بی توجه بودم (بخاطر مشکلاتی که برام بوجود آمده بود) بچه ام ته طیف کذایی بود! دور از جون انگار اصلا زنده نبود، از یادآوری اش هم ناراحت میشم. الان شکر خدا قابل مقایسه نیست با اونموقع... اینهمه تغییر بدون هیچ کلاس و دوا و درمانی. اینجا نباید بیام به مادرهای دیگه هم بگم؟ چرا؟ نون دکترها و درمانگرها و موسیات شکنجه بچه های اوتیسم، آجر میشه؟

خواهرم، ببین کی گفتم، اوتیسم، صد در صد منشأ روحی-روانی داره. این رو به زودی خود غرب اعتراف میکنه ...

کاش از تجربیاتتون بگید   ما هم استفاده کنیم . من پسرم اوتیسم نیست اما از اول می گفتن که شبه اوتیسمه الان هم که 4 سال ونه ماهشه هنوز حرف نمیزنه اما چون رفتارش مشابه بچه های اوتیسم بود من هم حذف دیجیتالرو پیش گرفتم 6 ماه پیش رفتم اما نتیجه ای خیلی نگرفتم اونم خود به خودی تصمیم گرفتم اما الان در کنار وویس های خانم موسوی دارم اون حس اعتماد رو به فرزندم انتقال می دم باهش حرف می زنم زمانی این استارت برای من خورد که ناخوداگاه یک روزی که گوشی دست پسرم بود بهش گفتمرفتی پیش عمو چکار کردی مثل همیش بهم توجهی نکرد دوباره تکرار کردم یک نگاه عاقل اندرسفیهی به من کرد که تا مغر استخونم رو سوزوند گوشی رو گذاشت زمین و حرکات ورزشی که جای دکترش (بهش میگیم عمو) انجام داده بود با حرکات بهم نشون داد!!!!

خیلی شوک زده شدم مگر متوجه حرفام میشه!!!!!! مگر فهمید!!! یعنی تا الان این قدر هوشیارانه تک تک کلماتم رو می فهمیده و بروز نمی داده!!! حتی اون لحظه خواهرم کنارم بود و من داشتم می گفتمچکار کردی جای عمو بهم خندید گفت مگر می فهمه!  

اما الان به همه دنیا دارم می گم می فهمه متوجه است عاقله اصن باهوش من صداش می کنم و هر روز داره بهتر میشه کلماش کمی بهتر شده اما درکی خیلی تغییر کرده  

کاملا با حرفاتون موافقم مهم اون حس اعتمادی هست که مادر به فرزندش بده اگر ما فرزندمون رو بفهمیم دیگه نگران سرزنش نگاه های دیگران نیستیم ! و برعکس بقیه همراه ما میشن ! مثل الان که به من می گن فرزندت خوب متوجه است فقط کلام نداره اونم درست میشه 

مادر دو فرزندم سومی هم تو راهه  
کاش از تجربیاتتون بگید     ما هم استفاده کنیم . من پسرم اوتیسم نیست اما از اول می گفتن که ...

سلام خواهر،

بله، راجع به اوتیسم من ایمان دارم بوه مشکل نداره کاملا سالمه، ما مشکل داریم، و بچه با سکوت کردنش میخواد بهمون بفهمونه راهمون غلطه و حاضر نیست با ما هم مسیر باشه.

کاش از تجربیاتتون بگید ما هم استفاده کنیم . من پسرم اوتیسم نیست اما از اول می گفتن که شبه اوتیسمه ...

سلام عزیزم خدا حفظشون کنه پسر گلتون رو

شما پسرتون رو گفتار درمانی میبرید ؟ الان کلامش چطوره؟ پسر منم حرف نمیزنه نگرانم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
سلام عزیزم خدا حفظشون کنه پسر گلتون روشما پسرتون رو گفتار درمانی میبرید ؟ الان کلامش چطوره؟ پسر منم ...

گفتار بردمش تغییرات زیادی نکرد الان به روش خانم دکتر ولا موسوی کل توانبخشی ها رو قطع کردم کلام با خودش زیادتر حرف میزنه نامفهوم ولی رفتاری خیلی آرامشش بهتر شده

مادر دو فرزندم سومی هم تو راهه