2777
2789
عنوان

شوهرم نماز میخونه ولی من...

1562 بازدید | 64 پست

ولی من نه 

دوس ندارم واقعا

یکی قانع کنه شاید تونستم بخونم

خیلی جاها بوده قبلا از خدا کمک خواستم و چه سختی هایی کشیدیم ولی اصلا نشنید و براش مهم نبود گاهی فکر میکنم خرافاته

نمیدونم واقعا قصد توهین هم ندارم

فقط قانع کنید🫶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز بخوان ، پیش از آنکه برایت نماز بخوانند. به این فکر کن شرط قبولی تمام اعمال نمازه! یعنی نماز نخ ...

من نماز میخونم ولی با حرفت موافق نیستم. خیلیا هستن که نماز نمیخونن ولی انسانن و مسبب کار خیر

دنبال معنای زندگی برو، اینکه چرا من آفریده شدم و هدف از خلقت من چی بود؟ اصلا من کی هستم؟ 

به دنبال خداشناسی و خودشناسی برو

ما برای سرگرمی و خوشی آفریده نشدیم.

وقتی نگاهمون به خدا و دنیا تغیر کنه، هدف بندگی و نماز رو متوجه میشیم.

درموردش مطالعه کن که بعد با یقین و اعتقاد قلبی نماز بخونی 

وگرنه فایده نداره 

کتاب چگونه یک نماز خوب بخوانیم از استاد پناهیان شاید بتونه کمکت کنه عزیزم 

🤍خدایا ! من توکل کردم و تو، کل راهو برام هموار کردی. من تمام خودم رو میذارم برای این راهی که شروع کردم و راضی ام به هر آنچه که برای آیندم مقدر میشه🕊🌿

خود شوهرت چی میگه اون میگه بخون؟ تو آشنایی در مورد این چیزا صحبت نکردین؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من نماز میخونم ولی با حرفت موافق نیستم. خیلیا هستن که نماز نمیخونن ولی انسانن و مسبب کار خیر

خب قرار هم نبوده که همه باهم هم فکر باشیم.. 

خب  معلومه که داریم کلی انسان این شکلی 

ولی وقتی ما روایت و حدیث داریم که نماز شرط قبولی همه اعماله، بازم باید به این آیات بی اعتنا بود و کار خودمون رو بکنیم ؟

مثل این میمونه ک بگن بااینکه وضو کلید نمازه ، ولی من میرم کلی کار خیر میکنم و دعا میکنم به جای اون وضو ! 

قبوله ؟ جای وضو رو میگیره ؟ خیر 

اگه خدا را قبول داشته باشی پس قرآنش هم قبول داری ودر قرآنش نوشته نماز را به پا دار

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

بعدش شما با یه کارشناس اعتقادی تماس بگیر و تمامی سوالاتت رو بپرس خیلی خوب راهنمایی میکنن

۰۹۶۴۰

من همیشه برای سوالات شرعی و اعتقادی مراجعه میکنم بهشون

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️

من خودم تو زندگیم از همه چیز بریدم از همه کس بریدم ولی با نماز آرامش گرفتم و کم کم همه چیز زندگیم اوکی شد خداروشکر و واقعا الان به این نتیجه رسیدم که خداچقد بزرگه و چقد کار از دستش برمیاد