2777
2789
عنوان

حاملگی با این شرایط ؟

113 بازدید | 18 پست

سلام ببخشید این سوال رو میپرسم ، ولی واقعا مشتاقم ، من همسرم ازم دوره و نمیشه دایم برای بارداری اقدام کنیم ، و من تنبلی تخمدان داشتم و سه ماه بود دارو می‌خوردم و کامل این ماه ها پریود شدم ، حالا الان هفت روز بعد پریود اقدام داشتم دو بار به نظرتون حاملگی ممکنه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین راه اینه زمان تخمک گذاری تون را با کیت یا از طریق سنو بفهمین و چند روز اقدام کنین .هر ادم با ادم دیگه فرق داره .من خودم تخمک گذاریم روز ۱۴ ام سیکل نبود و دو ماه اشتباه اقدام کردم تا رفتم سنو و تونستم دقیق اقدام کنم و خداراشکر جواب 

داد

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
ایشالا زودتر بشی منم دیروز فهمیدم باردارم عقدم

ای جان مبارک باشه .عزیزم یادم میدی چجدری پایین تیکر بارداری نوشته بذارم؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
اهان که اینطور مرسییی

اره الکی هم زمان را از دست نده .من خودم دو یه ماه را الوی از دست دادم .چون بدنما نمیشناختم 

به به به سلامتییی کی بی بی چک زدی؟؟ آزمایش بارداری کی نشون میده؟

منم بی بی چک نزدم دیروز آزمایش دادم 

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀
ای جان مبارک باشه .عزیزم یادم میدی چجدری پایین تیکر بارداری نوشته بذارم؟

مرسی

داری که تیکر عزیز‌م 

ایشالا زودتر بشی منم دیروز فهمیدم باردارم عقدم

تو دوران عقد مشکلی ندارین با بارداری؟چند وقته عقدین چند سالته؟

مرسی داری که تیکر عزیز‌م 

اره عزیزم نوشته برا پایینش میخوام.مثل شما که متن داره زیر ش

تو دوران عقد مشکلی ندارین با بارداری؟چند وقته عقدین چند سالته؟

نه زن و شوهریم چه مشکلی

دو ماه نیم 

۲۳ سالمه

اره عزیزم نوشته برا پایینش میخوام.مثل شما که متن داره زیر ش

برو همونجا که تیکر زدید اطلاعات کاربری بعد بزنید رو امضا بنویسید