2777
2789

اونایی ک کردن تجربه هاتونو بگید؟

چیا بردید با خودتون برا قبل و بعدش 

چه پمادایی زدین چ دارویی دکتر براتون نوشت؟

با تیغ بودین یا لیزر

بیهوشی یا بیحسی؟

میزان دردتون

باشه تو خوبی...

من نداشتم ولی دوستم میگف اصلا درد نداشته

استرس نداشته باش اصلا 💗🌸

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

بعد اون بافت بریده رو بهتون میدن یادگاری نگهدارین ؟ 😂😪

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم کلثوم جان  ببرم بندازم حیاط مدرسه ب عنوان ناف😂

همسایه اشونم 🙄

بنداز تو درز دیوار همونطور تنگ بمونه 😂🥴

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

با لیزر بودن یا تیغ؟

لیزر

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
منم با لیزرم🥶🥶

دکترت ادم حسابی باشه اصلا ترس نداره خیالت راحت 

هزینش چقدر شد ؟ منم خیلی دوس دارم برم ولی نمیدونم دو به شکم😂

دکترت ادم حسابی باشه اصلا ترس نداره خیالت راحت  هزینش چقدر شد ؟ منم خیلی دوس دارم برم ولی نمید ...

5تومن 

دیگ نمدونم ادم حسابیه یا نه یه ماما انجام میداد و یه متخصص زنان 

که من متخصص زنان رو انتخاب کردم بجا ماما

باشه تو خوبی...
5تومن  دیگ نمدونم ادم حسابیه یا نه یه ماما انجام میداد و یه متخصص زنان  که من متخصص زنان ...

کار خیلی خوبی کردی 

ایشالا به خیر و خوشی نو میشی☻😍😂

من تو این سایت شنیدم که باید استراحتت زیاد باشه

وگرنه زجراوره

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران