2777
2789
عنوان

تو خواب لباسم درمیاد

206 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها خیلی برام عجیبه من خوابم خیلی سبکه ولی صبح بلند میشم میبینم یه لباس گرم که رویی تنمه دراومده و پتووهم قشمگ رومه  و من نفهمیدم کی اینجوری شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب  منم چندین سال قبل تا مدتها این اتفاق برام میافتاد و خیلی برام عجیب بود که خودم متوجه ...

اخه عچیبش اینجاست من خوابم خیلی سبکه یعنی بخوام قلت بزنم هم بیدار میشم بعد چابجا میشم 

اخه عچیبش اینجاست من توابم خیلی سبکه یعنی بخوام قلت بزنم هم بیدار میشم بعد چابجا میشم 

منم خوابم سبک بود ...اخه باز کردن لباس دکمه دار وقت گیره و تمرکز میخواد حتما باید بیدار بود و احتمال اینکه فراموش بشه خیلی کمه ...

هنوز که هنوز بعد ۲۰ سال ذهنم درگیره این موضوعه

منم خوابم سبک بود ...اخه باز کردن لباس دکمه دار وقت گیره و تمرکز میخواد حتما باید بیدار بود و احتمال ...

وای دقیقا راست میگی من خودم خیلی ترسیدم میگم نکنه تو خواب راه میرم که نفهمیدم اخه پدرمم مرده فکر نکنم بیاد اینکارو بکنه که لیاسمو دربیاره اگر ما ر داشتم باز یچیزی میگفتم اون کرده