2777
2789

من ۱۳سیکلم زدم دو تا همزمان درست ۴۸ساعت بعدش درد شدید داشتم که فکر کنم آزاد شده

انشالله هممون این ماه باردار شیم😍

شما ها کی زدین؟درد داشتین بعدش؟علائمتون چیه الان؟

من نزدم اما اقدام داشتم ان شاءالله  باردار باشیم ب  جنسیت دلخواهمون سالم و صالح  باشن

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله مثبت بشی عزیزم من ماه پیش زدم الان نی نیم تو دلمه🥰♥️

چه خوب مبارکه خیلی خیلی😍.علایمی نداشتی؟من دیشب سینه راستم درد گرفت دیروز و پریروز هم درد قاعدگی داشتم یکم.کی بی بی چک زدین؟

چه خوب مبارکه خیلی خیلی😍.علایمی نداشتی؟من دیشب سینه راستم درد گرفت دیروز و پریروز هم درد قاعدگی داش ...

ممنون گلم علایم فقط یکم زیر دلم بلند شدنی تیر میکشید ۱۲ روز بعد از آمپول زدم یه هاله خیلی ضعیف افتاد ۱۵ روز بعدم زدم یکم پرنگ شده بود

ممنون گلم علایم فقط یکم زیر دلم بلند شدنی تیر میکشید ۱۲ روز بعد از آمپول زدم یه هاله خیلی ضعیف افتاد ...

انشالله ب سلامتی بغلش کنی برای همه دعا کن برای منم دعا کن اولین ماهه آمپول زدیم قرص خوردم دیگه بگیره راحت شم☹️

سلام عزیزم بسلامتی 

ببینم بی بی نزدی خانوم؟

این ماه دیگه انشالله هممون نی نی تو دلمونه

تا عیدددددد شکمون بزرگ شده😍💕

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
سلام عزیزم بسلامتی  ببینم بی بی نزدی خانوم؟ این ماه دیگه انشالله هممون نی نی تو دلمونه تا عی ...

سلام عزیزم زدم منفی شد.خیلی امید وار بودن روزتخمکگذاریم مردم و زنده شدم گفتم دیگه این ماه حله😔