قیزل_آلما مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 2374 عنوان هر کی این ماه آمپول آزاد سازی(hcg)زده بیاد باهم باشیم 💉 197 بازدید | 24 پست من ۱۳سیکلم زدم دو تا همزمان درست ۴۸ساعت بعدش درد شدید داشتم که فکر کنم آزاد شدهانشالله هممون این ماه باردار شیم😍شما ها کی زدین؟درد داشتین بعدش؟علائمتون چیه الان؟ 1402/10/08 | 10:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nlzsat15 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2038 من نزدم اما اقدام داشتم ان شاءالله باردار باشیم ب جنسیت دلخواهمون سالم و صالح باشن یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم خدایا توکل بر تو
قیزل_آلما مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 2374 من نزدم اما اقدام داشتم ان شاءالله باردار باشیم ب جنسیت دلخواهمون سالم و صالح باشن انشالله خدا بهمون یه نیم نگاهی بندازه😍
قیزل_آلما مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 2374 این آمپول همونیه که پریود میکنه؟ نه این تخمک بالغ رو برای بارداری آزاد میکنه
سوپ_ورمیشل عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 858 انشالله مثبت بشی عزیزم من ماه پیش زدم الان نی نیم تو دلمه🥰♥️
قیزل_آلما مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 2374 انشالله مثبت بشی عزیزم من ماه پیش زدم الان نی نیم تو دلمه🥰♥️ چه خوب مبارکه خیلی خیلی😍.علایمی نداشتی؟من دیشب سینه راستم درد گرفت دیروز و پریروز هم درد قاعدگی داشتم یکم.کی بی بی چک زدین؟
سوپ_ورمیشل عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 858 چه خوب مبارکه خیلی خیلی😍.علایمی نداشتی؟من دیشب سینه راستم درد گرفت دیروز و پریروز هم درد قاعدگی داش ... ممنون گلم علایم فقط یکم زیر دلم بلند شدنی تیر میکشید ۱۲ روز بعد از آمپول زدم یه هاله خیلی ضعیف افتاد ۱۵ روز بعدم زدم یکم پرنگ شده بود
قیزل_آلما مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 2374 ممنون گلم علایم فقط یکم زیر دلم بلند شدنی تیر میکشید ۱۲ روز بعد از آمپول زدم یه هاله خیلی ضعیف افتاد ... انشالله ب سلامتی بغلش کنی برای همه دعا کن برای منم دعا کن اولین ماهه آمپول زدیم قرص خوردم دیگه بگیره راحت شم☹️
سوپ_ورمیشل عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 858 انشالله ب سلامتی بغلش کنی برای همه دعا کن برای منم دعا کن اولین ماهه آمپول زدیم قرص خوردم دیگه بگیره ... ممنون انشالله قسمت همه منتظرا بشه عزیزم نگران نباش انشالله مثبت میشه 🫂😍
قیزل_آلما مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 2374 ممنون انشالله قسمت همه منتظرا بشه عزیزم نگران نباش انشالله مثبت میشه 🫂😍 توکل بخدا 😍
maman_ferferi عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 سلام عزیزم بسلامتی ببینم بی بی نزدی خانوم؟این ماه دیگه انشالله هممون نی نی تو دلمونهتا عیدددددد شکمون بزرگ شده😍💕 •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
قیزل_آلما مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 2374 سلام عزیزم بسلامتی ببینم بی بی نزدی خانوم؟ این ماه دیگه انشالله هممون نی نی تو دلمونه تا عی ... سلام عزیزم زدم منفی شد.خیلی امید وار بودن روزتخمکگذاریم مردم و زنده شدم گفتم دیگه این ماه حله😔