2777
2789

راستش شاید بگم نه ولی حقیقتا من دوست دارم تمام تجربه هامو و اگه موجودیت نداشتم حیف میشد خیلی بهم لطف شده حالا که فکر میکنم زندگی قشنگه میتونستم یه برگ روی درخت باشم که قدرت زیادی از خودش نداره

بله خدارو شکر

بازم دلیل نمیشه..

چون در دنیا خوشی و ناخوشی،مریضی و سلامت،ثروت و فقر و و و و و با هم هست،،هیشکی نمیتونه بگه،صد در صد فقط با خوشی های دنیا روبرو شده،،ولی اگه دنیا نمیومدی،این حالت دلهره آور بینابینی رو تجربه نمیکردی ،،🤌🙂

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم دلیل نمیشه.. چون در دنیا خوشی و ناخوشی،مریضی و سلامت،ثروت و فقر و و و و و با هم هست،،هیشکی ...

شماکه آقاهستین چرا پروفتونو خانوم گذاشتین و قسمت جنسیت زدین زن🤔

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

یه تئوریه که میگه ما با انتخاب خودمون به این دنیا اومدیم حتی خانواده و محل زندگیمون همه با انتخاب خو ...

این چه حرفیه؟!!!!

آخه مگه فرزند میتونه پدر و مادر خودش رو خودش انتخاب بکنه؟!!

اصن تا دنیا نیاد،وجود نداشته تا بخواد والدینش رو خوودش انتخاب کنه🤌🫢

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌