2777
2789
ن آذر.دقسقا اینم همینه میگه تو خدامی انقدبهت اعتماددارم

اخه عزیزم چرا نگن؟!

نه چرا نگن

الان تو این زمونه بهترین زن زنیه ک چشمشو رو هرزگی مرد ببنده

دخترا تونستین بسم الله

من دیگه ته ماجرارو دراوردم ک دارم اینو میگم

مقیم درون خود...
ازبس راه رفتم تو خونه پاهام ورم کردن 

آخ آخ منم شده وقتی فکرم درگیر بوده اینقد تو خونه راه رفتم که پا درد شدید گرفتم. ما یه فامیل داریم که پسره قبل از ازدواجشم با دخترا رابطه داشت. الان چند ساله ازدواج کرده، دو تا دختر هم داره، الان هم با زن های دیگه رابطه داره. زن خودشم خیلی وقته فهمیده. ولی چون امیدی به خونه ی باباش نداره یا هر دلیل دیگه ای، دیگه بیخیال شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال اینجاست اون ...ثی رو که خیانت کرده چطور دوست خواهید داشت و دیوانه اش خواهید بود🙄🙄🥴🥴🥴

حالا اون درمونده ای که مجبوره بمونه رو کاری نداریم اونی که میتونه این ادمو به زباله دونی پرت کنه رو درک نمیکنم

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
اخه عزیزم چرا نگن؟! نه چرا نگن الان تو این زمونه بهترین زن زنیه ک چشمشو رو هرزگی مرد ببند ...

بنظزت من چکار کنم 

😏😏😏😏😏می‌خوام اثرانگشت بزنم امضابلدنیستم
سوال اینجاست اون ...ثی رو که خیانت کرده چطور دوست خواهید داشت و دیوانه اش خواهید بود🙄🙄🥴🥴🥴 حالا ...

خارم بدبختم که دوسش دارم. باورکن دوست دارم بمیره نه اینکه ازاین غلطابکنه

برای من با ادم خائن ادامه دارن وقتی ک تا سر حد مرگ دوسش دارم دقیقا مرگ تدریجیه اینقد خودخودی میکنم ...

هنوز خدافظی نکردی

اخه عزیزم چرا نگن؟! نه چرا نگن الان تو این زمونه بهترین زن زنیه ک چشمشو رو هرزگی مرد ببند ...

بیا منم هستم می‌خوام تموم کنم ولی زندگی بعداون چقدسرد بی روح میشه روانی میشم

بنظزت من چکار کنم 

تنها راهش اینه سنگین بری جلو

منظور ی حرکت بدجور سنگینه

ک خیلی دل میخواد

یعنی یجوری بترسونیش و ببندی بری ی جا ک حتی خانوادتم ندوننو این مث سگ بترسه

درین صورت شاید 

در غیر اینصورت منطق چیزای خوبی نمیگه...

مقیم درون خود...
تنها راهش اینه سنگین بری جلو منظور ی حرکت بدجور سنگینه ک خیلی دل میخواد یعنی یجوری بترسونیش و ببن ...

من فقط بفکر مردنم