2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بر میگرده ب من میگه ج ن.. 

ب خدا این چن سال زنشم ی بار پام نلغزیده

چن بار تا الان اینطور مست کرده کوتاه اومدم ولی الان ن دیگع مامان بابامم نزاشتن برم گفتن نمیخوا بری تا ی درسی بش بدیم

قلبم داره میترکه بچه هام دوقلوان خیلی کوچولواان

بمیرم واسه دلت،خدا به شوهرت عقل بده این چندروز زندگی رو زهر نکنه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

عزیزم خیلی سخته ...منم پسرم ۱سال و۲ ماهه بود شوهرم بزور ازم گرفتش....قلبم داشت می ترکید آیه الکرسی بخون به خدا بسپارش.....یادمه به ۱۲۳زنگ زدم...بهم گفتن نه زنگ بزن نه التماسش کن.....بزار خودش بیاد دنبالت.....منم با اینکه قلبم داشت از جا کنده میشد خودم به سختی نگه داشتم نه زنگ نه خبر....فردا صبحش اومد در خونه ی بابام بهم برداشته میگه تو مادر بی احساسی هستی.....یه خبر از بچه ت....نگرفتی.....دیگه ازین غلط ها نکرد....یادمه سر یک چیز الکی بود...... 

عزیزم خیلی سخته ...منم پسرم ۱سال و۲ ماهه بود شوهرم بزور ازم گرفتش....قلبم داشت می ترکید آیه ال ...

خواهرمم میگه تحمل کن اینا ک نمیتونن بچه هارو نگه دارن میان ب گوه خوری میفته

داداششم پیام داده بیام دنبالت بیارمت خونه

ب نظرت چی کنم؟ 

ب جان دوتا بچه هامه خیلی گذشت کردم در مقابلش