2777
2789

امشب اکسمو دیدم…خیلی ظاهرشو خوب و مهربون میگیره اما در واقعیت ادم بی ذاتیه خیلی خودشو پشیمون گرفته بود که اشتی کنیم دوسه ماهه کات کردم 

منم دیوانه وار عاشقش بودم اما بشدت هول و بی اصالت بود و همینطور چهره کامپوزیت و کراتین و ابروی برداشته و …. که واسه خودش ساخته بود همش تظاهر بود 

نمیدونم چرا وقتی دیدمش قلبم و دستام لرزید دوستام میگن ممکنه واست دعا گرفته باشه 

تواین دوماه و خورده ای این ششمین باره که بدون هماهنگی توی این شهر به این بزرگی میبینمش

اون اخلاق مودی.  بهم نگفته بود اف غانی دورگه اس. اما بعد فهمیدم که هست. هول بودنش به روی همه دخترا میخنده.  اهل مشروب و قلیون.  رفیق باز. 

بعد من: تعریف نباشه هم خوشکلم نچرالم دلم مهربونه وفادارم وضع مالی مونم خیلی خوبه همش ناراحتم که چقدر قدرنشناس بود

الان فهمیده کیو ازدست داده ولی من خیلی عاشقش بودم امشب کلا خواب نمیرم

به نظرتون چکار کنم 

یک صلوات برام میفرستید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانش ایرانیه ولی من نزدیک دوسال باهاش بودم و نفهمیدم💔 اما باز بیذات بود بااینکه ظاهرش نشون نم ...

همین که افغانیه باید ازش زده میشدی

واقعا حالا اومدیمو اونم عاشقت شدو اومد خواستگاریت میخوای عروس اونا بشی؟ اصلا خانوادت راضی میشن؟ درو همسایه مسخرتون نمیکنن؟ ادم بدیم که هست دیگه چرا عاشقش شدی 

برای شادی روح بابام یدونه صلوات میفرستی؟
همین که افغانیه باید ازش زده میشدی واقعا حالا اومدیمو اونم عاشقت شدو اومد خواستگاریت میخوای عروس او ...

نمیدونم دختر😭😭 حالم اصلا خوب نیست 

فقط چون افغانی بودن بخاطر دورگه بودنش بهش نمیخوره میگم شاید کسی نفهمه

روانشناسم بهم میگفت من بخاطر ظاهر خوبم همیشه توجه همه رو داشتم ولی این بیمحل که کرده انگار تشنه به دست اوردنش شدی🥲

واسم دعاکن❤️ 

نه ولی چرا یه چیز هست اون بااون کارای زیبایی که تو متن تاپیکم گفتم زیبا شده اما خب فیک قدشم ۱۷۴ بیشتر نیس لاغرم هست ولی چهرش از جلو چشمم نمیره

یک صلوات برام میفرستید❤️

نمیدونم دختر😭😭 حالم اصلا خوب نیست  فقط چون افغانی بودن بخاطر دورگه بودنش بهش نمیخوره میگم شا ...

گاهی وقتا ادم از رو تنهایی این بلا سرش میاد

انشالله از ذهنت میره بیرون فقط به خودت تلقین نکن

برای شادی روح بابام یدونه صلوات میفرستی؟

من کاری ب بد بودن طرف ندارم ولی اینقدم که میگیید افغانیها بدن

بد نیستن

هنه رو با یه چوب نزنید

همه جا خوب و بد هست

فقط فرهنگ و رسوناتشون با ما فرق دارن

شما برو ترکیه میگن ایرانیها الن و بلن

تورو یادمه قبلا تاپیک زده بودی. اصلا توجه نکن بهش و کات کن باهاش.بدردت نمیخوره.

اره عزیزم 

کات کردم حدود دوماه و نیمه حتی کامل فراموشش کرده بودم نینی سایتمم پاک کردم ولی بیرون دیدنش شده ایینه دق برام ۵-۶ بااار بعداز کات دیدمش فکرکن هی بخوای یکیو فراموش کنی هی بیاد جلوی چشمت

یک صلوات برام میفرستید❤️