2777
2789
عنوان

عروسی برادرشوهر

141 بازدید | 6 پست

بچه ها من عروس دومم الان فک کنم برای سومی میخوان زن بگیرن بعد برای من صفر مطلق عروس اول خیلی هواش و داشتن طلا و اینا عروس سوم هم احتمالا همینه تا من عروس اینا شدم وضعشون خراب بود الان بهترین رستوران و زدن و برا سومی هم زن میگیرن از غریبه من خواهرزاده اش هستم مثلا،واکنشم چی باشه برای من هیچی نگرفتن تازه به من بدهکاره پدرشوهرم ؟؟.

هیچ چ بکنی..!

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم حس های اوایل بارداری هست چیه خیلی رو دلم سنگینی میکنه مگه میشه نداشتن یهو پولدار شدن مجدد یا برای من فقیر شدن گفتن وضعشون خوب نیست اصلا حال دلم بده ،نمی‌فهمم چرا دلم گرفته ،دلمم برای شوهرم میسوزه خیلی مظلومه تنهاست😭

مثلا به روم نیارم تلفنی صحبت میکنیم واقعا کار به چیزی ندارم ولی جدیدا رو دلم سنگین شده ۵ ماهه از عرو ...

میدونم درک میکنم اما حرف زدن یا ب روت اوردن چیو حل میکنه؟ اونا خوب میدونن فقط خودشونو زدن ب اون راه... ب نظرم ب زندگی الانت نگاه کن وخوش باش.. با عصبی شدن ودلگرفتگی اوقات زندگی خودتو وهمسرتو تلخ نکن عمر کوتاهه زود تموم میشه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷