2777
2789
عنوان

بنظرتون بیبی چکم مثبته یا مشکوک؟

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 27 پست
فداتشم گلم، دو روزه عقب انداختم اما خب سه ماهی هست توی اقدام بودم 

بسلامتی عزیزم 

از من میشنوی حسابی استراحت کن خودتو تقویت کن یه هفته که از موعودت گذشت بعد برو ازمایش بده که بتات بالا نشون میده جیگرت حال میاد بعدشم که باید صبر کنی واسه شنیدن صدای قلب قشنگش 

انشاللع که بسلامتس بعلش بگیری عزیزم فقط فعالیتاتو محدود کن از مله هم به هیچ عنوان بالا و پایین نرو 

دو روز دیگم بی بی چک بزن پر زنگ پرنگ بشه جیگرت حال بیاد😂

راستی واسه منم دعا کن این ماه منم دامنم سبز بشه 

با بی بی چک مثبت بیام تو تاپیک😍💕

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
ببین واقعا اگر از من بپرسن شیرین ترین و بی دغدغه ترین دوران عمرت کی بوده، بدون درنگ جواب میدم دوران ...

اره منم قبول دارم شیرینه ولی نه تا 4و5 سال دیگه😔

از بچگی عاشق بچه بودم،من بیشتر بچه خالمو نگهش داشتم خیلی دوس دارم بچه خودمو بغل بگیرم ولی حیف.... 😔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم قبول دارم شیرینه ولی نه تا 4و5 سال دیگه😔 از بچگی عاشق بچه بودم،من بیشتر بچه خالمو نگ ...

😂من جات بودم عروسیمو با بچم میگرفتم واقعا سخته و زیاده هرچند گذر عمر خیلی زوده 

لذت ببر از زندگی از حاله الانت انشالله هروقت شرایطش فراهم بود اقدام کنید 

خیلی سخته😔 چی بگم، ایشالا 

انشالله که شرایط فراهم بشه عزیزم زودتر برین سر خونه زندگیتون واقعا سخته نگاه خدا همراه زندگیتون💕

اره منم قبول دارم شیرینه ولی نه تا 4و5 سال دیگه😔 از بچگی عاشق بچه بودم،من بیشتر بچه خالمو نگ ...

اهان اینطور که  متوجه شدم، فعلا شرایط عروسی گرفتن رو ندارین عزیزم، انشالله هرجور که دوس داری خدا برات بچینه و بسازه، بسپار به خودش انشالله همیشه از مسیر زندگیت لذت ببری، این دوران هم قبول دارم یسری سختیای خودشو داره، اما مسولیت های زندگیت خیلی کمتره و هنوز توی چالش ها و سختیای زندگی نیفتادی از این زاویه بهش نگاه کن، منم بعد از چندسال دل رو زدم به دریا و اقدام کردم، بخاطر شغلم مجبور بودم به بچه فکر نکنم و الانم قاعدتا مجبورم چندوقتی از شغلم دور بشم و شرایطم صددرصد اوکی نیست ، راستش زندگی همیشه طبق خواسته ی ماپیش نمیره و همیشه باید یچیزی رو فدای چیزهای دیگه کرد 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
بسلامتی عزیزم  از من میشنوی حسابی استراحت کن خودتو تقویت کن یه هفته که از موعودت گذشت بعد برو ...

چشم عزیزم مرسی از توصیه هات، حتما سعیمو میکنم، انشالله بزودی دامن شماهم سبز بشه و خبر بارداریتو بهمون بدی، والا من که وسوسه شدم فردا برم ازمایش بتا هم بدم 🙈

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
اهان اینطور که  متوجه شدم، فعلا شرایط عروسی گرفتن رو ندارین عزیزم، انشالله هرجور که دوس داری خد ...

شرایطشو ک داریم ولی ب خاطر شغل شوهرمه ک دست دست میکنیم

ایشالا وهمچنین گلم

براشماهم زودی این ماه ها تموم میشه و میتونی نینیتو بغل بگیری و صدالبته حس مادرانه رو تجربه میکنی🌼

چشم عزیزم مرسی از توصیه هات، حتما سعیمو میکنم، انشالله بزودی دامن شماهم سبز بشه و خبر بارداریتو بهمو ...

انشاللع عزیزم

اره خوب حق داری بخوای زود بری واسه ازمایش شور و ذوق داره ولی میگم یک هفته دیگه چون الان تازست امکان داره بتا پایین باشه 

و بگن مجدد تکرار کن ولی اگه دو روز دیگه صبر کنی بتا بالا تر میره معمولا هر ۴۸ ساعت بتا دو برابر میشه هرجور خودت صلاح میدونی عزیزم دوست داری فردا برو 

انشاللع عزیزم اره خوب حق داری بخوای زود بری واسه ازمایش شور و ذوق داره ولی میگم یک هفته دیگه چون ال ...

اره درست میگی عزیزم، چند روز دیگه برم بهتره که نیاز به تکرار هم نباشه👌👌👌

اره درست میگی عزیزم، چند روز دیگه برم بهتره که نیاز به تکرار هم نباشه👌👌👌

مراقب خودت نی نی حسابی باش مامانه اینده یادت نره حسابی چیزای مقوی بخوری نی نی هم قوی بشه 

مراقب خودت نی نی حسابی باش مامانه اینده یادت نره حسابی چیزای مقوی بخوری نی نی هم قوی بشه 

چشم عزیزم، چقدر شما ماه و مهربونی ممنون برام وقت گذاشتی امشب، خوشحال شدم از اشنایی باهاتون ❤️❤️❤️

چشم عزیزم، چقدر شما ماه و مهربونی ممنون برام وقت گذاشتی امشب، خوشحال شدم از اشنایی باهاتون ❤️❤️❤️

فدای تو عزیزم منم خیلی خوشحال شدم اول بابت مثبت شدن بی بی چکت بعدم از اشنایی باهاتون عزیزم انشالله این مرحله از زندگیت به قشنگ ترین نحوه سپری کنی گلم💕