2777
2789
عنوان

از کادوم خوشم نیومده عادیه؟؟؟

512 بازدید | 37 پست

دوست پسرم که چند ساله باهمیم

من واسه تولدش دستبند چرم وطلا گرفتم با ماگ و فندک و خرت و پرت داخل یه جعبه خیلی شیک

بعد اون واسم یه نیمست نقره ظریف خریده تنها بدون هیچ چیز دیگه ای 

درحالی که می‌دونه یه نیمست نقره دارم خودم 

جوری وانمود کردم که خوشحال شدم 

اما دلم گرفت 

عادیه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عادیه، خرا وپرت نمیخورن ، یه چیز کلی میخرن

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

در حد توانش خریده 

ما دخترا همیشه برای شوهر یا پارتنرمون چیزای گرون و خوب میخریم 🤷‍♀️🙂

من حتی برام ۲ ساله کادو تولد نمیده ولی باز من دلم نمیاد کادو تولد نخرم براش حتی روز مرد هم قراره یه چیزی بخرم ولی اون روز زن رو یادش نمیاد🫠

وای چند روز پیش خواهرمم همین حرفو میزد.

غک کن این اسی خواهرت باشه🤣🤣🤣🤣🤣

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
در حد توانش خریده  ما دخترا همیشه برای شوهر یا پارتنرمون چیزای گرون و خوب میخریم 🤷‍♀️🙂 من ح ...

توانش بیشتره آخه 

چون قراره ازدواج کنیم 

تازگی رفته برام گوشواره ام خریده طلا 

اما ندادش وقتی نامزد کردیم بده 

بعد اون شاغله پسره

من دخترم شاغلم نیستم ۶ ماه طول می‌کشه تا پولامو جم کنم☹️