فاطمه۰۰۰۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 12436 عنوان یه پیج پابلیک بزنم؟ 40 بازدید | 4 پست من همیشه پیجم بسته بوده و فقط درخواست دخترا رو قبول میکردم عکسم زیاد میزاشتمرفیقم میگه چه فایده واسه چهارتا دختر عکس میذاریبه نظرم راست میگه الان دلم میخواد یه پیج باز بزنم چنتا عکس بذارم ولی نمیدونم کار درستیه یا نه روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂 1402/10/08 | 01:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22193 عکس از خودت؟با سو استفاده از عکسات مشکل نداری؟میان بر میدارن میذارن تو پیجای نامربوط با شماره های خاله ها 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
فاطمه۰۰۰۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 12436 عکس از خودت؟با سو استفاده از عکسات مشکل نداری؟ میان بر میدارن میذارن تو پیجای نامربوط با شماره های ... عکس ناجور که نمیذارمعکس پوشیده و مناسباین همه دختر پیج دارن عکس میذارن خب منم یکیش روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22193 عکس ناجور که نمیذارم عکس پوشیده و مناسب این همه دختر پیج دارن عکس میذارن خب منم یکیش منم نگفتم نذار و فلان گفتم امکانش هست چون زیاد دیدم حتی پوشیده هم گذاشتن یکی از مشکلاتش و گفتم در نهایت خودت تصمیم میگیری من الان ۱۰ ساله اینستا دارم خیلی وقته حتی پست و آستوری نمیذارم فقط پیجای خوب یا فروشگاهی دنبال میکنم و چون زیاد دیدم این چیزا رو بهت گفتم 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
فاطمه۰۰۰۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 12436 منم نگفتم نذار و فلان گفتم امکانش هست چون زیاد دیدم حتی پوشیده هم گذاشتن یکی از مشکلاتش و گفت ... ممنون روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂