2777
2789

سلام خانوما من هفته دیگه 27 میشم از هفته 21 خارش شدید داشتم الان فهنیدمدکلستاز کبدی هست دکتر گفته اگه زیاد باشع تا 10 روز دیگه باید بستری بشی یا ختم بشی کارم شده گریه البته از  10 روزی میشه قرص اوروکسی اسبد میخورم خارش م انچنان هم خوب نشده چیکار کتم کسی تجربه داشته لطفا بگیذ

احتمالا بستری بشی منم کبدم یاری نکرد 31 هفته زایمان کردم البته بماند ک بیشتر بخاطر انقباض بارداری بود اونم یه احمقی اومد منو معاینه کرد درصورتیکه معاینه ممنوعه تو بارداری ولی دکتر خودم گفت دوسه روز بستری بشی چک. میشی بهتر میشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا بستری بشی منم کبدم یاری نکرد 31 هفته زایمان کردم البته بماند ک بیشتر بخاطر انقباض بارداری بو ...

انزیم هات بالا بود عزیزم؟ من راضی م به 31 برسم 28دهفته رو رد کنم فقط بایل اسید بالا بود انزیمدهای دیگه حد حد 10/1 تابالا بوپ

انزیم هات بالا بود عزیزم؟ من راضی م به 31 برسم 28دهفته رو رد کنم فقط بایل اسید بالا بود انزیمدهای دی ...

من انقد سری دکتر تا دید گفت بستری ک وقت نشد بپرسم چقدره چون خیلی خارش داشتم با هیچ قرصی هم رفع نمیشد خیلی وقت بود خارش داشتم ولی این آخراش ازش خون میومد فقط بستری شو ب دکتر بگو تا جایی ک بشه میخوام بچه رو تو شکمم نگه دارم 

[QUOTE=322510694]من انقد سری دکتر تا دید گفت بستری ک وقت نشد بپرسم چقدره چون خیلی خارش داشتم با هیچ قرصی هم رفع نمیشد ...[/Qمنم از هفته 21 خارش شدید دارم تازه 10 روزه فهمیدن قرص اوروکسی داذن بهم شما ازمایش بایل اسید هم دادی کارم شده گریه میترسم بچه چیزیش بشه

من انقد سری دکتر تا دید گفت بستری ک وقت نشد بپرسم چقدره چون خیلی خارش داشتم با هیچ قرصی هم رفع نمیشد ...

دکتر گوارش رفتی ذیگه شما درستهذحالا من شنبه پیش یه دکتر گوارش دیگه م میخام ببرم نشون بدم. واقعا خارش خیلی عذاب اوره الان ففط بچع مهم ه برام مبگم 28 هفته درارن خدایی نکرده چی

دکتر گوارش رفتی ذیگه شما درستهذحالا من شنبه پیش یه دکتر گوارش دیگه م میخام ببرم نشون بدم. واقعا خارش ...

من تو بیمارستان خیلی دیدم ک 28 زایمان کردن البته خب سختی خودش و هم داره دیگه بچه نارس با وزن کم انشالله ک درست میشه برای شما رفع میشه من دکتر گوارش نرفتم دکتر زنان و زایمان گفت بهم 

من تو بیمارستان خیلی دیدم ک 28 زایمان کردن البته خب سختی خودش و هم داره دیگه بچه نارس با وزن کم انشا ...

اهان دیکه انقدر گریه کردم خودمم نمیدونم چیکار کتم. کلافه م از یع طرف هم خارش م

[QUOTE=322510694]من انقد سری دکتر تا دید گفت بستری ک وقت نشد بپرسم چقدره چون خیلی خارش داشتم با هیچ ...

استرس نداشته باش من از جای خارشم خون میومد قرص هم دادن فایده نداشت گفت آزمایش خون بده ک وقتی نشون دکتر دادم گفت بستری 

اهان دیکه انقدر گریه کردم خودمم نمیدونم چیکار کتم. کلافه م از یع طرف هم خارش م

میفهمم کاملا چی میگی من الان 7 ماهه زایمان کردم یعنی یکی میگه خارش بلد اونموقع ام میوفتم ک چقد گریه میکردم از خارش انشااله درست میشه