2777
2789

من رفتم فروشگاه محل از دوجا پرسیدم اگه استفاده کنم از یارانه کم میشه گفتن نه ربطی نداره گفتم من قسط میدم از یارانه اگه کم میشه استفاده نکنم خلاصه گفتن ک ربطی ب هم نداره منم اعتبار زدم دو تومن اینا شد همه رو خرید کردم بدون هیچ پولی ک بخام بدم الان میگن ک کم میشه خب تکلیف چیه ماه بعد برام یارانه واریز نمیشه تا کی واریز نمیشه اگه دیگه ماه های بعد استفاده نکنم چطور میشه ممنون میشم جواب بدید 

کالا برگ مثل اینه که یارانه رو زودتر از موعد استفاده کنی

طبق چیزی که من شنیدم این ماه براتون یارانه واریز نمیشه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا بفهمیم کالا برگ داریم؟

فروشنده گفت یکی از کارت هایی ک ب اسم همسرت هست و بده بزنم ببینم چقد اعتبار داری البته کد *500*1463# هم هست ک سرپرست با گوشی ک خط ب نامش هست باید بزنه 

کل یارانه نقدیتون چقدره؟

صد درصد این ماه یارانتون بر میدارن خواهرم ماه قبل ۸۰۰کالا برگ خرید کردن صاحب فروشگاهها الکی میگن تا جنساشون فروش بره گفته بود فقط صدتومن یارانتون کم میشه ولی این ماه ۶۰۰ازش کم شد