2777
2789
عنوان

نامزدم رفته با دوستاش بیرون 😐

268 بازدید | 15 پست

نامزدم کل هفته رو سر کاره بجز جمعه ها، میدونه منم از جمعه بیرون رفتن بدم میاد ولی گفت فردا بیا پیش هم باشیم 

امشبم رفت با دوستاش بیرون... سر شب ب من گفت ک بریم ی دوری بزنیم ولی من گفتم نه چون این مدلیه که فردا ک میرم خونشون و اگه بخام همش خونه نباشیم میگه بسه دیگه دیشب دور‌ زدی (در حد نیم ساعت) میشد امشب ک خب خیلی کم بود بنظرم. منم کل هفته رو تو خونه ام نمیذاره جایی برم 

چیکار کنم دعوا راه بندازم باهاش؟

ینی چی نمیزاره جایی بری؟!..

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میومد دنبالم نیم ساعت میومد منو میذاشت خونه سریع خب بازم میرفت پیش اونا

به نظرم زیادی برا خواسته هاش نه اوردی اونم به این نتیجه رسیده که نیم ساعت کافیه .فقط حدس زدم

تنهای تنهای تنها
اصلا متوجه نمیشم علت ناراحتیت چیه

چون سر کاره فقط میتونه پنج شنبه شب رو تا صبح با دوستاش بیرون بگرده و‌فردا ک جمعه است بخوابه ، جمعه ک خالیه رو میذاره برایه من و شبشم زود میخابه برایه شنبه

منم بدم میاد جمعه ها برم بخوام برم بیرون خودشم میدونه 

به نظرم زیادی برا خواسته هاش نه اوردی اونم به این نتیجه رسیده که نیم ساعت کافیه .فقط حدس زدم

نه عزیزک اینطوری‌نییست، کل هفته رو سر کاره منم بخوام جمعه برم پیشش خیلی بدم میاد . من روزای قبل دوسداشتم بیرون باشم نه فردا رو که اون بیکاره. 

بگو یعنی چی رفیقات ب من ترجیح میدی ، یکم بیشتر وقت بزار برام

وایی اون خیلی زرنگه. 

والا دوسدارم فردا شلخته برم حالش جا بیاد ها؟😐 انتظار نداره از من اصلا 

ولی باز اینطوری یجوریه