2777
2789

سلام گوشی سامسونگ کسی اندروید ۱۴ بروز رسانی کرده ؟؟راست میگن که اندروید ۱۴ باگ داره ؟؟

بعضیا میگن اصلا خوب نیست و یه جورایی به گوشی آسیب میزنه 

شما ها هم همین طوری شده ؟

مگه اصلا اومده؟بعید میدونم اومده باشه روی گوشی ها آره احتمال داره بگ داشته باشه که اونم احتمالش خیلی کمه اگر داشته باشه یه هفتا نشده بروز رسانی جدید میاد درست میشه منم زده بودم بره رو یازده کلی باگ داشت ولی درست شد

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

سلام. من راستش اندرویدی نیستم.
ولی مطالب زیاد میخونم و اطلاعاتم بالاست در این باره خدا رو شُکر.
خب اندروید چهارده به گوشی آسیب میزنه رو نشنیده بودم سامسونگ نرم افزاراش خیلی خوبه و آپدیتهاش معمولا کم باگه.
ولی خیلی از برنامه ها با اندروید چهارده سازگار نیستن و خوب کار نمیکنن یا هنگ میکنن یا اصلا نصب و اجرا نمیشن!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه اصلا اومده؟بعید میدونم اومده باشه روی گوشی ها آره احتمال داره بگ داشته باشه که اونم احتمالش خیلی ...

اره برای من یک ساعت پیش اومد که بروز رسانی کن ۲گیگ هم هس ولی زدم توی گوگل نوشته بود فعلا این. کارو نکنید

اره برای من یک ساعت پیش اومد که بروز رسانی کن ۲گیگ هم هس ولی زدم توی گوگل نوشته بود فعلا این. کارو ن ...

بعید میدونم اینجوری باشه شرکتی که به روز رسانی میده هزار بار اونو چک میکنه بعد میده برای ps4هم میگفتن اگر بروزرسانی کنی خراب میشه و درست نمیشه ولی الکی بود 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
خیلی وقته اومده  من دو ماه پیش آپدیت کردم

عه فک کردم نیومده برای منکه البته ۱۳هم نیومد