2777
2789
عنوان

کی هماتومش باعث دفع جنینش شده؟

95 بازدید | 5 پست

من هماتوم دفع کردم دور جنین رو خون گرفته بود ولی ضربان داشت.دو سه روز بیمارستان بودم و فقط واسه دسشویی راه میرفتم.بعد دو روز از سونوی روز دفع هماتوم سونو کردن جنین ضربان نداشت و با قرص زیرزبونی و کورتاژ سقط کردم.نمیخوام دیگه این اتفاقات بد واسم بیفته.الان ده روزه که خونریزی دارم.شنبه کورتاژ کردم از چهارشنبه هفته پیش خونریزیم شروع شد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست منم هماتوم داشت طفلی شکمش سه ماه و نیم بود دیروز دکتر گفته سقط کن.مث اینکه جنین رشد نکرده بود & ...

نگفت چرا هماتوم گرفته؟آخه این هماتوم اصلا یهو از کجا سروکله ش پیدا میشه..واسه منم باعث شده بود جنینم ایست قلبی کنه.هنوزم اتفاقات بد بیمارستان ولم نمیکنه