2777
2789

خدا حفظش کنه عزیزم قد و وزن بچه رو نگو جایی باور کن چشم میخوره مثلا من با بچه خودم مقایسه کنم میگم اوووووه چقدر بچش تپله🙄 خب این حرف من شاید از قصد نباشه اما کوچولوی ناز و معصومت چشم میخوره خدایی نکردهه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
خدا حفظش کنه عزیزم قد و وزن بچه رو نگو جایی باور کن چشم میخوره مثلا من با بچه خودم مقایسه کنم میگم ا ...

قریونت وای چشم  والله خاتواده همسرم میگن لاغره گفتم ببینم‌اگه مامانای دیگه بچه هاشون تپل ترن چه چیزهایی به بچه میدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قریونت وای چشم  والله خاتواده همسرم میگن لاغره گفتم ببینم‌اگه مامانای دیگه بچه هاشون تپل ترن چه ...

فدات عزیزم

من قد پسرم رو فراموش کردم اما وزنش 11 ماهگی 7 و نیم کیلو بود کلا لاغره پسرم.... موقع تولدم 2990 بود....

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"