2777
2789
عنوان

از طرف مدرسه تحت نظرممم

477 بازدید | 14 پست

چند روز پیش مشاورمون ازم یه تست گرفت،فهمید افسردکی حاد دارم،نشستیم باهم حرف زدیم و قرار شد به هیشکی نگه حتی مامانم،کلی قسمش دادم که به هیشکی نگه،بعدش دوستمو دید،بهش گفت چجور خونواده این؟دوستمم به دروغ گفت وضعشون خوبه و هیچ مشکلی ندارن (خودم ازش خواستم چیزی به کسی نگه)مدرسه هم قول داد به مامانم زنگ نزنه،ولی چند  روز تحت نظر باشم،ببینن وضعم در چه حده،یجوری افتاده بودن دنبالم که رفتم دستشویی،اومدم بیام بیرون،مدیر و ناظم پشت در بودن،اصن برگام ریخ،بعدش رفتم تو کلاس،زنگ تفریح که خورد خواستم بیام بیرون،یدفه مامانمو دیدم،یواشمی رفتم دنبالش ببینم  کجا میره،دیدم رفت دفتر مشاور،مث سگ گریه کردم،وایسادم تا مامانم از مدرسه بره،رفتم پیش مشاور بهش گفتم چرا به مامانم گفتی،اونم گف من هیچی بهش نگفتمو اینجور چیزا،گف اومده بود نمره هاتو ببینه،منم خودمو زدم به خریت و رفتم بیرون،

رفتم خونه از مامانم پرسیدم چرا اومدی مدرسه؟گف از مدرسه زنگ زدن گفتن دخترت افسردکی داره بیا با هم حرف بزنیم.

اصن حالم بددد

دم امتحانا تمرکزم از بیخ و بن  رفتتت

میخام شنبه برم پیشش و بهش بگم که تمرکز ندارم،ازونطرف خودزنی کردمو ردش رو دستامه اگع بفهمه چییی؟؟

آخه اون هیچیو نمیدونستتت الکی قضاوتم کردو زنگ زد به مامانم

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری ندارم که مشاور کارش درست نبوده رفته دهن لقی کرده ،ولی ینظرم این چیزی نیست که از خانواده پنهون بمونه بنظرم باید درمان بشی خودزنی یعنی چی اخه دلیلت چیه

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

تف ب روی این مشاوره های مسخره ی مدرسه

منم راهنمایی بودم اومدم رفتن پیش مشاور.ب من گفت بین خودم و خودت میمونه.خداشاهده روز بعدیش سر صف مشکلمو اعلام کرد از خجالتی مردم

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
کاری ندارم که مشاور کارش درست نبوده رفته دهن لقی کرده ،ولی ینظرم این چیزی نیست که از خانواده پنهون ب ...

خب اگه بابام بفهمه که میگه هیچیت نیستو الکی میگی،اذیتم میکنه

مامانم بفهمه فک میکنه همچی تقصیر بابامه،طلاق میگیره،میره با یه آقائه که الآن باهاش دوسته ازدواج میکنه،و اون آقا عاشقه پسرشه و میدونم که اذیتم میکنه

خب اگه بابام بفهمه که میگه هیچیت نیستو الکی میگی،اذیتم میکنه مامانم بفهمه فک میکنه همچی تقصیر با ...

😐 یعنی چی مامانت با مرد دیگه ای دوسته؟ این چه زندگیه خب طلاق بگیره که بهتره برای همه .....

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

اسی منم دوران مدرسه با مشاور مدرسه اعتماد کردم یه حرفی زد برد گذاشت کف دست مامانم چقد سرزنش شدم یه مشت احمق هستن این مشاوره های به ظاهر مدرسه الان حدود ۱۸ سال میگذره و من فهمیدم چقد اون دوران هیجانی هست بی خودی خود زنی نکن همه اثارش تو بدنت میمونه دختر بعدها ازدواج میکنی بچه دار میشی به بچه هات چی میخوای بگی حل کن یه دختر با تدبیر باش شرایطت رو تغییر بده

کاربر ۹۵ هستم 
اسی منم دوران مدرسه با مشاور مدرسه اعتماد کردم یه حرفی زد برد گذاشت کف دست مامانم چقد سرزنش شدم یه م ...

ولی دیگه نمیتونم کنار بیام،،،این شرایط داره دیوونم میکنه