2777
2789
عنوان

به خودم قول دادم موفق شم و واسه مادرم طلا بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 32 پست

🥺🥺

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط لطفاً اسم پروفایلتو عوض کن انرژی منفی هارو باید از خودت دور کنی. بزن خوشبخت عاااللم 🙃🥲

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
فقط اگه تک دختری این کار و بکن وگرنه ببرش تفریح و سفر نزار پول زحمتای تو رو دیگران بچشن

تک دخترم گلم و یه برادر دارم دارم ۲۰ سالشه تازه میخواد یه کسب و کار راه بندازه .تازه الانم که خونه مادرمم دادشم کمکم میکنه واسه خرج دخترم خدا شکر خانواده خوبی دارم

امیییین خاله هام در مورد طلاهاشون حرف میزدن مادرم نگاه می‌کرد فقط دلم خیلی شکست صدای قلبمو شنیدم&nbs ...

بمیرم. هرچند طلا و مال دنیا اصلا ارزش نداره مادرتون همین که دختر ماهی مثه شما داره دنیایی براش میارزه. 

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀

عزیزم حس خیلی خوبی گرفتم ازین کارت ایشالا اونقدر پولدار شی که هم برا مامان وهم خودت کلی طلا بگیریحالا اگه ی مردی این کار ترو میخواس بکنه کلی حرف بارش میکردن😂میگفتن نگا واس ننش داره طلا میخره.عزیزم من منظوری ندارما میگم یعنی ب هم جنسامون خوشحال میشیم ولی اگ شوهرامون برا مامانش بخره واویلا🤣🤣

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

تک دخترم گلم و یه برادر دارم دارم ۲۰ سالشه تازه میخواد یه کسب و کار راه بندازه .تازه الانم که خونه م ...

خداروشکر. قدر عزیزاتو بدون...

امیییین خاله هام در مورد طلاهاشون حرف میزدن مادرم نگاه می‌کرد فقط دلم خیلی شکست صدای قلبمو شنیدم&nbs ...

الهی بگردم

ب امیدخدا هم خودت هم مادرت بهترینهارو میخریدو کیف میکنید 

با انگیزه کارتو شروع کن دست از تلاش برندار و کم نیار

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
بمیرم. هرچند طلا و مال دنیا اصلا ارزش نداره مادرتون همین که دختر ماهی مثه شما داره دنیایی براش میارز ...

نداره اما بخدا مادرم تو طول زندگیش خیلی نداری کشیده دلم شکست براشدعا کن بتونم 

نداره اما بخدا مادرم تو طول زندگیش خیلی نداری کشیده دلم شکست براشدعا کن بتونم 

میتونی حتما خداهم دستتو میگیره... 🙏🙏🙏🙏

عزیزم حس خیلی خوبی گرفتم ازین کارت ایشالا اونقدر پولدار شی که هم برا مامان وهم خودت کلی طلا بگیریحال ...

نه بخدا گلم اگه مردی زنشو تامین کنه از نظر عاطفی و بهش حس مهم بودن بده این شکلی نیست مثلا من یه گرم طلا ندارم مادر شوهرم و شوهرم طلاهاپو بردن فروختن استانش طولانیه شوهرم خیلی برای دخترم خرج میکنه ۳۰ م داده ماشین و ۵۰ تخت و اوووووووو .واسه خودشم بینهایت خرج میکنه اصلا ندار نیست مادرش دو تا دستش النگوه هر کدوم ۸ عدد یکیش شکسته بود مادرش گفت دیدی شکسته شوهرم عیب نداره و اینا مادر شوهرم رفتن خونه خودشون شوهرم تو فکر بود و غصه دار گفتم چیه گفتتتتت دیدی تروخدا النگو مامانم شکسته کاش بتونم بخرم براش دله من شکستتتت نمیدونم چرا یاد این خاطره افتادم با حرفت

تک دخترم گلم و یه برادر دارم دارم ۲۰ سالشه تازه میخواد یه کسب و کار راه بندازه .تازه الانم که خونه م ...

ابای صدبار شکر .پس بدبخت عالم نیستی بدبخت عالم دوستمه که هر روز کتک میخوره خانواده اش میگن بمون و بساز بدبخت کسی که یه شونه برای گریه کردن یه دست برای یاری کردن نداره شکر کن گلم