2777
2789

با اینکه با بچم ظهرش هم رفتم پارک یک ساعتی بیرون بودیم دلم گرفته. اصلا تنهایی دوست ندارم.دلگیره خونه سوت و کوره.چیکار کنم؟ هیچی برام جای صحبت حضوری رو نمیگیره. هر چقدر هم تلفنی با این و اون صحبت کنم آروم نمیشم. دلم میخاست یکی پیشم می بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تی وی روشن کن  من هر روز همینم  تازه بیرونم نمیرم

اره ولی الان بچه خوابه نمیتونم روشن کنم. در سکوت دارم چت میکنم 😁 همینجوری دلم گرفت.اکثر پنج‌شنبه ها که شوهرم نیست حس تنهایی اذیتم میکنه

اره ولی الان بچه خوابه نمیتونم روشن کنم. در سکوت دارم چت میکنم 😁 همینجوری دلم گرفت.اکثر پنج‌شنبه ها ...

یه چی میگم ناراحت نشی ولی واسه راحتی و آرامش خاطر خودت وابستگیت رو ب شوهرت کمتر کن .

انقدرم دیگ وابسته خوب نیس من کلا شخصیتم جوریه ک ن ب شوهر ن ب مادر ن حتی ب بچه وابسته نمیشم 

کلا هیچی وابسته ام نمیکنه.

اینام انجام میدم ولی کل وقتمو پر نمیکنه .شما بچه کوچیک داری؟

من بچه م ازاب و گل درومده ولی یه برهه ای از زندگیم کل وقتمو خونه بودم و با کتاب خوندن پرش میکردم ،راه خوبیه

چندوقت دیگه بچه تو ببر کلاس اونجا با مامان بچه ها بشین صحبت کن دوست پیدا کن 

یه چی میگم ناراحت نشی ولی واسه راحتی و آرامش خاطر خودت وابستگیت رو ب شوهرت کمتر کن . انقدرم دیگ واب ...

خوشبحالت خواهر منم خیلی مستقله بهش غبطه میخورم. مدل من کلا وابسته هست. البته بعد ازدواج اینو فهمیدم.چون قبلش خیلی پر انرژی بودم همه جا تنهایی میرفتم. ولی الان با وجود این فسقل بچه خونه نشین شدم. اخلاقم عوض شده 

بعد مادر شدنم باید به خودت برسی عزیزم میدونم سخته ولی تو اولویتی 

دیگه رسیدگی داریم. بیشتر من همصحبت میخام.مثلا خونه سر و صدا باشه. دلم تنگ شده واسه وقتی که مجرد بودم از این اتاق صدای داداشم از اون ور صدای در که بابام اومده .خواهرم داره تو اتاقا راه میره مامانم آشپزی می‌کنه همه چی شلوغ همه کنار هم. کل خوشیم اینه جمعه ها میرم پیششون دور همیم. ولی خب کل هفته نیستم پیش هم .ماهی یکبار مثلا همه همو ببیینم