2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید نی نی یار.

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 26 پست
@ازسارابپرس     لطفا کمک کنید. ممنون میشم. 💐💐

سلام

احتمالا تگ رو ندیدن فردا نی نی یار پنج رو تگ کنین پیام بالایی من رو بنویسین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام احتمالا تگ رو ندیدن فردا نی نی یار پنج رو تگ کنین پیام بالایی من رو بنویسین.

سلام. 

چشم. ممنون. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار_پنج     سلام کاربری قبلی ایشون رو به روش جدید دوباره تعلیق می کنین: معد ...

این پیامتون رو بگم به نی نی یار 5؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

این پیامتون رو بگم به نی نی یار 5؟ 

آره همین جا تگ کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام.  چشم. ممنون.

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

@نی_نی_یار_شب     سلام. خسته نباشید.  دوستم تو خصوصی برام پیام فرستاد. اعلانش برام ...

سلام تا وقتی که کاربر تعلیق شده برنگردن   اون عدد هست...

صبور باشید 

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

سلام تا وقتی که کاربر تعلیق شده برنگردن   اون عدد هست... صبور باشید

ممنون. 

اخه معلوم نیست کی برمیگرده اون کاربری. 

همون دوستم که الان با کاربری دیگه تو سایت هست، میگه شاید اون کاربریش هیچ وقت از تعلیق درنیاد. 

آره همین جا تگ کنین.

ممنون. 

ممنون. 

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

@نی_نی_یار_پنج     سلام کاربری قبلی ایشون رو به روش جدید دوباره تعلیق می کنین: معد ...

@نی_نی_یار_پنج  

سلام. خسته نباشید. 

لطفا این کاری که ازسارابپرس گفتند رو انجام بدید، مشکل من حل بشه. 

@نی_نی_یار_3  

سلام. خسته نباشید. 

دوستم تو خصوصی برام پیام فرستاد. اعلانش برام اومد. ولی تا من خواستم برم پیامش رو ببینم، دوستم تعلیق شد. 

(تعلیق شدن دوستم در اون زمانی اتفاق افتاد که هنوز این قانون جدید نیومده بود و وقتی کسی تعلیق میشد دیگه سایت پیام خصوصی هاش رو نمیاورد.) 

حالا یک عدد 1 مونده روی قسمت پیام خصوصی هام. سایت پیام خصوصی های دوستم رو هم نمیاره. من هم نمیتونم پیامی که فرستاده رو ببینم تا اون 1 پاک شه. 

چی کار کنم این مشکل رفع شه؟ هروقت میام نی نی سایت، یک عدد 1 روی قسمت پیام خصوصی هام هست. فکر میکنم کسی پیام خصوصی فرستاده برام. در حالی که پیام خصوصی برام نیومده. 

این جوری شده. الان اسکرین شات میذارم. این عدد 1 از روی اون پاکت نامه نمیره. چی کار کنم این عدد 1 از روی اون پاکت نامه بره؟ 

میشه لطفا کاربری دوستم رو چند لحظه برگردونید تا پیام خصوصیش رو ببینم و اون عدد 1 از روی این پاکت نامه بره و بعد دوباره تعلیقش کنید؟ 

کاربری تعلیق شده دوستم معدهعصبی2 بوده.

@نی_نی_یار_پنج  

سلام. خسته نباشید. روزتون مبارک. 

لطفا این مشکل من رو حل کنید. 

ایشون پیشنهاد خوبی دادند. 

اون عدد 1 بره از روی پاکت نامه ام.