2777
2789
عنوان

بحث من‌ونامزدم بخاطر مادرش عصبیم کرده(بیاین نظر بدین)

| مشاهده متن کامل بحث + 2101 بازدید | 113 پست
حالا دعوا کردی به چی رسیدی ؟ 

خب پشیمونم نه بخاطر اینکه النگو دستم نکردم بخاطر قهر نامزدم

الان موندم چطو عذرخواهی کنم ازش

کاربری دست دونفره، تیکر مربوط به هدفمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی اندازه زنگ مادرشوهرم پنج مینم نشد نامزدم و کلن عوض کرد😬

خیلی کارت زشت بوده

اومدی گربه رو دم حجله بکشی ک رسما خراب کردی

جمع نمیشود این سم 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اون بدبخت خاسته خوشحالت کنه ولی فقط بلد نبوده (:
بنظرم تشکر میکردی و میزاشتی دستت کنن بعدا میرفتی عوضش میکردی یچیز جوون پسند میگرفتی ولی خب بی سیاست بازی در اوردی و تو ذوقش زدی فک کن اگ تو براش یچی میخریدی و اون میگف این چیه من دوس ندارم تو چیکار میکردی ؟ (:
یجوری لهش کردی انگار دوستش نداری ولی اون واسه خوشحالیت اینجوری کرده حدقل ب روش نمیاوردی ک خوشت نمیاد

هیچ چیز دائمی نیست
من با نامزدم خوبم ولی بدم میاد از همین الان تو کوچیکترین انتخابام سهیم نباشم

فعلا ک نامزدت رو دشمن خودت کردی با طلبکار بودنت

خیلی  خراب کردی ببخشید دور برداشتی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خیلی سخت گرفتی 

اگر ایشون خودش رفته خرید کرده بخاطر این بوده که میخواسته شکل کادو داشته باشه و شما ندونی چه شکلیه

ذهنیتت رو خراب نکن نسبت به همسرت و مادرش 

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
@nazaninzahra79 ‍  عشقم بیا حرص بخوریم 😁دلم‌نیومد تنها حرص بخورم

اره هستم 😁و بسیار اتیشی شدم

اصلن کار اشتباهی نکردی خیلی کارت درس بوده دقیقن منو نامزدم همین مشکلو داریم با هم لطفن کوتا نیا منم مثل تو همش کوتا میام الاهی هر چی مادر شوهرع کرمی هص تو دنیا سقط شه نصلش گم‌ شه