2777
2789

نامزدم برای یلدایی برام النگو طلا خریده، بعد من قبلش بهش گفته بودم که من از النگو و خوشم نمیاد بعد اون اصرار می‌کرد که باید بخره(انگار تو اقوامشون رسمه باید عروس و پر طلا کنن و اینا) بعد من بهش گفتم اشکال نداره برام سرویس بگیر یا از یک تک پوشا که شبیه دستبنده و در میاد، تا من وقتی که میام مراسمات شما بندازم

نه تنها که اصلا حرفم و گوش نداده بود و النگو خریده بود تازه اصلا از من برای طرحش نظر نخواسته بود و با مامان جونش رفته بود واسه خرید

منم ناراحت شدم نزاشتم دستم کنن، نامزدم گفت که اشکال نداره ولی صحبش که مامانش زنگ زد

اومد بهم گفت که تو لیاقت نداری و فلان و مادرم ناراحت کردی اونا مگه چیکارن

و کلی بد و بیراهه دیگه، منم کل لباسای که برام خریده بودن بعلاوه طلاها دادم به نامزدم گفتم اینا برا خودتون

نامزدم جلو پدر و مادر سرم داد کشید و گفت که من خیلی بیشعورم و فلان

مامانم چون داماد دوسته زنگ زد بهش که بیا و این بچگی کرده و اینا

اینم هوا برداشتش گفت تا معذرت خواهی نکنه نمیام

الان بنظرتون چیکار کنم؟کار من بد بوده؟

کاربری دست دونفره، تیکر مربوط به هدفمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم باید کوتاه میومدی این چیزا ارزش نداره زندگیت خراب شه واسه یه دستبند یا طلا 

من در انتخاب هیچ طلایی نبودم 

اصلا هم برام مهم نیست فقط سعی کن با شوهرت محترم و صمیمیی باشی این طلاها اخرش جاشون تو کمده

بچگی کردی. النگو رو می گرفتی،یه تشکرم ازشون میکردی. میزاشتی به وقتش میبردی به دلخواهت عوض میکردی.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا

باید کوتاه میومدی تا الم شنگه نشه . حالا النگو خریده بودم دیگه دست خالی نبودن که ... حداقل دستت میکردی بعدها عوضش میکردی ... به مادرش احترام بذار وگرنه زندگیت جهنم میشه خدانکرده

اره دیگه اشتباه کردی

اون لحظه دستت میکردی مگه چی می شد

نهایتش این بود که بعدا عوض میکردی

انقدر دیگه جنجال نمیخواست

به جای تشکر و خوشحالی و ساختن یه شب خوب برای خودتون 

اون شب و به کام همه تلخ کردی

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗

رفتارت بسیار زشت بوده ،مگه بچه ای ؟ 

حالا پیش اونا النگو را دستت میکردی مگه چی میشد ؟ 

بدبخت ها به خیال خودشون دارن بهت محبت میکنن ، بعدا میرفتی می‌فروختی و به سلیقه خودت میخریدی ، این همه جنجال درست نمیکردی.

با این طرز رفتار وارد زندگی متاهلی بشی که بدبخت میکنی خودتو ،هر روز برای هر رفتاری که خوشت نیاد دعوا به پا میکنی.

جواب ابلهان خاموشیست
آره شلوغش کردی خریدن دیگه تشکر کن بعدا دوست نداشتی میبردی مدلی ک دوست داری میخریدی 

اخه من خیلی نامزدم تاکید کرده بودم که نمی‌خوام، بعد اون برداشته خریدع اشکال نداره نه اینکه هی بگه طرحی که مامانم انتخاب کرده و فلان

راست میگه دیگه عزیزم.چقد بی ادبانه رفتار کردی.ارث پدرتو طلب نداری که از مردم.میگرفتی تشکر میکردی بعدا عوض میکردی.با مادرشوهرتم وارد جنگ نشو هیچوقت.کار به جاهای باریک بکشه مادرشوهر همیشه برندس

به نظرم باید کوتاه میومدی این چیزا ارزش نداره زندگیت خراب شه واسه یه دستبند یا طلا  من در انتخ ...

من با نامزدم خوبم ولی بدم میاد از همین الان تو کوچیکترین انتخابام سهیم نباشم