2777
2789

خانوما مامانم بردیم سونو اون مرده که سونو انجام میداد گف۳ تا پارگی داری که باید مش بزاری؟

چی هس این مش کسی اینطوری بوده؟

جوابشو ۳ شنبه میبریم دکتر گفتم اینجا بپرسم ببینم کسی تجربه ای داره

مش‌یه حالت  پوست مصنوعی هست 

یا فاصله پارگی ها زیاده یا پوست مادرت خیلی نازکه به هر علتی یا  فتق خیلی زندیک پوسته که ممکنه پاره بشه به همین خاطر  از مش استفاده میکنن 

خیلی هم عادیه  برای مادر منم مش گذاشتن 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فتق چی ناف؟

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
مش‌یه حالت  پوست مصنوعی هست  یا فاصله پارگی ها زیاده یا پوست مادرت خیلی نازکه به هر علتی ...

اهان پس فک کردم چیز خاصیه یکیش ۳ میلی یکی ۵ خورده ای یکیشم ۶ خورده ای میلیه 

نزدیک ۳۰ ساله داره نرفته

بعد شرمنده تا چند وقت باید استراحت کنه؟و عملش سخته یا نه؟

آره. یه خانم مسن بود که بعد سالهای طولانی رفت عمل کرد. اونی که گفتن مثل یه توری محکمه که مثل وصله زدن پارچه است. میذارن و بافتها رو به اون بخیه میزنن. چون بافتها خودشون دیگه نمی چسبن به هم ولی اون ابزاره خیلی کمک شون میکنه. نگران نباش عمل سختی نیست. 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

آره. یه خانم مسن بود که بعد سالهای طولانی رفت عمل کرد. اونی که گفتن مثل یه توری محکمه که مثل وصله زد ...

یه دنیا ممونم ازت یکم خیالم راحت شد ایشالا خدا بهت سلامتی بده گلم💋🌹🤲

اهان پس فک کردم چیز خاصیه یکیش ۳ میلی یکی ۵ خورده ای یکیشم ۶ خورده ای میلیه  نزدیک ۳۰ ساله دار ...

فکر نکنم سخت باشه 

البته من مامانم کلا  خیلی بد  عمل و بد مریض  هست   

شکمش هم خیلی بزرگ شد   اذیت شد 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
بله ناف

مادرخانم. داداشم چند ماه پیش انجام داد دقیق نمیدونم  چطور انجام شد ولی خوب و راحت بود چند وقت بعدشم مهمونی گرفت بنده خدا. و کلی زحمت افتاد و کار کرد خلاصه. خیلی فکر نمیکنم سخت باشه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
یه دنیا ممونم ازت یکم خیالم راحت شد ایشالا خدا بهت سلامتی بده گلم💋🌹🤲

خواهش میکنم عزیزم انشاالله به سلامتی عمل رو بگذرونن و زود خوب بشن. 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

فکر نکنم سخت باشه  البته من مامانم کلا  خیلی بد  عمل و بد مریض  هست    ...

مامان منم سالهاس میگه تورم داره شکمم انگار میگه نشستنی احساس فشار دارم تو شکمم هر دکتری بردیم میگن چیزی نیس 

اونروز همسایمون تو شبکه بهداشت میشه گف احتمالا از فتق ناف باشه ببرینش عمل کنه خدا کنه از اون باشه بیچاره خیلی ساله اذیته

مادرخانم. داداشم چند ماه پیش انجام داد دقیق نمیدونم  چطور انجام شد ولی خوب و راحت بود چند وقت ب ...

اهان.  امروز یکی میگف تا یه سال نباید اصلا کار کنه نمیدونم کمربند ببنده اگه مش بزارن براش