2777
2789

بچه ها من با قسمت آسیاب مخلوط کنم غذای بچمو میکس میکنم ‌چون ظرفش کوچیک تره بهتره . امروز یکم آب رفت داخلش الان داره بوی سوختگی میده ولی ب برق میزنم کار میکنه . ب نظرتون چیکارش کنم؟ 

اینم بگم قبلا تا درشو نمیچرخوندم نمی‌چرخید ولی حالا میزنم برق روشن میشه 

بگید چیکار کنم نسوزه . خیلی گرونه پول ندارم بخرم دوباره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از منم همینطور شد ابغوره رفت توش دقیقا بو سوختگی میداد اما کار میکرد. من یکی دوماه باهاش کار نکردم بعد کار کردم یکم بعدش دیگه کار نکرد و فقط چراغاش روشن میشد. بردم تعمیر گفت شانست گفته نسوخته موتورش المانیه خیلی خوبه و حیف بودا.درستش کرد خیلی هم هزینه اش نشد. الان بنظرم ببر تعمیر

از منم همینطور شد ابغوره رفت توش دقیقا بو سوختگی میداد اما کار میکرد. من یکی دوماه باهاش کار نکردم ب ...

ممنون عزیزم 

منم شوهرم اومد دادم ببره تعمیر انشالله درست شه 

امشبم نمیدونم غذا بچمو با چی درست کنم گشنه میمونه

با گوشت کوب له میکنم اوق میزنه 

ممنون عزیزم  منم شوهرم اومد دادم ببره تعمیر انشالله درست شه  امشبم نمیدونم غذا بچمو با چ ...

عزیزم خیلی میکس کردنم خوب نیستا هرچی بزرگتر شه بد غذاتر میشه. من فقط دفعه اول غذای پسرمو میکس کردم. بعدش با پشت قاشق له میکردم. بعدترها حتی لقمه بزرگم میدادم در نمیاورد درصورتیکه همسناش نمیتونستن تو فامیل‌. اگرم میگی اوق میزنه اولش کوچولو کوچولو بهش بده تا عادت کنه

عزیزم خیلی میکس کردنم خوب نیستا هرچی بزرگتر شه بد غذاتر میشه. من فقط دفعه اول غذای پسرمو میکس کردم. ...

از کی لقمه بزرگ میدادین؟ من دخترم ۹ ماهشه ۴ تا دندون داره همش 

دو تا بالا دوتا پایینو در آورده

آره واقعا حق با شماست باید عادتش بدم☹️

از کی لقمه بزرگ میدادین؟ من دخترم ۹ ماهشه ۴ تا دندون داره همش  دو تا بالا دوتا پایینو در آورده ...

اره اصلا برای این سن نباید میکس کنید. بد غذا میشه خیلی اذیت میشین. میگم من از همون اول فقط یبار میکس کردم دیگه ۹ ماهگی یادمه برنجو کته میپختم مثلا اب خورشتی چیزی میریختم روش میدادم راحت میخورد. تا ۱۱ ماهگی هم غذای سفره ندادم اصلا علی الخصوص نمک و شکر که سمه

خب شما بچتون می‌خورده مال من خیلی بد غذاس بخدا ب زحمت بهش یک قاشق میدم

میدونم عزیزم.همه ی بچه ها همینن. خیلی سخته ولی خب تلاش میخواد. پسر منم اولاش همکاریش بد بود ولی خب اگر یادشم ندی هرچی بزرگتر شه بیشتر اذیتت میکنه.