بگو من و تو بهم نمیخوریم و نمیخوام لین رابطه رو با اینکه بازم دبش میشکنه نمیشه نشکنه و این بهترین راهه و بگو این رابطه به دردمون نمیخوره و هم من هم تو اذیت میشیم لطفا اسراد نکن چون من این رابطه رو نمیخوام و نمیخوام جفتمون اذیت بشیم
من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️🩹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی جدی و محکم اول از خوبیاش میگم بعد میگم شرایطشو ندارم خدافظی اول با سیاست اما اگه بخواد زیادی پیگیر بشه بره رو اعصابم اول بی محلی بعدش اگه ادامه داد یکم تند برخورد میکنم
میگم برای شما دختر بهتر از من خیلی هست و الان من شرایط ازدواج را ندارم و تصمیم هم عوض نخواهد ش ...
چرا سطح خودشو بیاره پایین و بگه بهتر از من خیلی هست؟😐
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اگ بگه من انتخابمو کردم چی؟ بگه بهتر از تو رو نمیخوام. خود تورو میخوام 😐
بگو من انتخابم را نکردم و با توجه به این دوره که برای شناخت هم گذروندیم احتمال اینکه روزی شما انتخاب من باشید نیست بزارید با خاطره خوب این آشنایی را پایان بدیم هرچند به عنوان یک خواهر یک دوست یک آشنا براتون احترام میذاره و جایی کمک خواستید که در توانم باشه دریغ نخواهم کرد اما به عنوان شریک زندگی رو من حساب نکنید
برای اینکه دلش نشکنه که دختر خودش را خیلی بالا گرفته و اون را در حد خودش نمیدونه
برای اینکه دلش نشکنه چرا باید خودشو پایین بیاره یه جورایی خودشو تحقیر کنه وقتی میتونه محترمانه ردش کنه بدون اینکه اونو هم پایین بیاره
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم