2777
2789

بگو من و تو بهم نمیخوریم و نمیخوام لین رابطه رو با اینکه بازم دبش میشکنه نمیشه نشکنه و این بهترین راهه و بگو این رابطه به دردمون نمیخوره و هم من هم تو اذیت میشیم لطفا اسراد نکن چون من این رابطه رو نمیخوام و نمیخوام جفتمون اذیت بشیم

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی جدی و محکم اول از خوبیاش میگم بعد میگم شرایطشو ندارم خدافظی اول با سیاست اما اگه بخواد زیادی پیگیر بشه بره رو اعصابم اول بی محلی بعدش اگه ادامه داد یکم تند برخورد میکنم 

یا بگو تو رابطم یا بگو تازه ی رابطه رو تموم کردم امادگی ی رابطه ی دیگرو ندارم

اگ ب قصد آشنایی با کسی در ارتباط باشی چن ماه و بعد ب این نتیجه برسی ک ب درد هم نمی خورین چی؟!

https://abzarek.ir/service-p/msg/1587443 چالش ناشناس من✨️

حرفمو رک میگم مثلا میگم قصد آشنایی ندارم 

یا میگم خونوادم راضی نیس

یا میگم ما بدرد هم نمیخوریم 

جواب قاطع بدی طرف پیگیری نمیکنه ولی جواب دو دلی بدی طرف میکنه ناز میکنی مثلا بگی فعلا نه یا بگی الان نمیتونم 

اگ ب قصد آشنایی با کسی در ارتباط باشی چن ماه و بعد ب این نتیجه برسی ک ب درد هم نمی خورین چی؟!

بگو ما خیلی باهم تفاهم نداریم متوجه شدم که این ارتباط خیلی درست نیس

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍

من میگم به این نتیجه رسیدم ما بدرد هم نمیخوریم یا من بدرد شما نمیخورم 

یا میگم معیارامون فرق داره این ارتباط،سرانجام خوبی نداره

میگم برای شما دختر  بهتر از من خیلی هست و الان من شرایط ازدواج را ندارم و تصمیم هم عوض نخواهد ش ...

چرا سطح خودشو بیاره پایین و بگه بهتر از من خیلی هست؟😐

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
میگم برای شما دختر  بهتر از من خیلی هست و الان من شرایط ازدواج را ندارم و تصمیم هم عوض نخواهد ش ...

اگ بگه من انتخابمو کردم چی؟

بگه بهتر از تو رو نمیخوام. خود تورو می‌خوام 😐

https://abzarek.ir/service-p/msg/1587443 چالش ناشناس من✨️
اگ بگه من انتخابمو کردم چی؟ بگه بهتر از تو رو نمیخوام. خود تورو می‌خوام 😐

بگو من انتخابم را نکردم و با توجه به این دوره که برای شناخت هم گذروندیم احتمال اینکه روزی شما انتخاب من باشید نیست بزارید با خاطره خوب این آشنایی را پایان بدیم هرچند به عنوان یک خواهر یک دوست یک آشنا براتون احترام میذاره و جایی کمک خواستید که در توانم باشه دریغ نخواهم کرد اما به عنوان شریک زندگی رو من حساب نکنید

برای اینکه دلش نشکنه که دختر خودش را خیلی بالا گرفته و اون را در حد خودش نمیدونه

برای اینکه دلش نشکنه چرا باید خودشو پایین بیاره یه جورایی خودشو تحقیر کنه وقتی میتونه محترمانه ردش کنه بدون اینکه اونو هم پایین بیاره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم