2777
2789

دوست دارم دلبری کنم اما ن بلدم ن روم میشه 

باورتون میشه روم نمیشه جلوش برقصم 🥲 

ی سالی هست ک ازدواج کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ببین از چه رفتار‌هایی چه از نوع ناز کردن و دلبری‌هایی خوشش میاد همونا رو انجام بده

یه نوع رفتار شاید یکی خوشش بیاد یکی نه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

چقدر اختلاف سن داری چند سال نامزد بودی باید میکردی

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
خب ببین از چه رفتار‌هایی چه از نوع ناز کردن و دلبری‌هایی خوشش میاد همونا رو انجام بده یه نوع رفتار ...

کلامی دوست دارم خودم 

دوست دارم خوش زبون باشم ولی بلد نیستم ینی ندیدم از اطرافیانم ک بخام یاد بگیرم 😑

یه آهنگ های شاد براش بزار بگو برقص ببینم رقص یادت رفته بلدی کم کم 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
چقدر اختلاف سن داری چند سال نامزد بودی باید میکردی

۴ سال اختلاف 

یک ماه نامزد یکسال عقد 

یکساله عروسی کردم ولی هی میگم روم میشه اما باز خجالت میکشم بخام قربون صدقش برم ازش تعریف کنم یا ...

کلامی دوست دارم خودم  دوست دارم خوش زبون باشم ولی بلد نیستم ینی ندیدم از اطرافیانم ک بخام یاد ...

خب از کلمات محبت‌آمیز و قشنگ میتونی تو حرفات استفاده کنی یا با کلمان قشنگی صداش کنی

از حرف‌‌های دوپهلو و شیطنت‌آمیز تو حرف‌‌هات میتونی استفاده کنی

گاهی هم جملات عاشقانه بهش بگی

و...

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم