2777
2789
بهم گفتن باید هر ماه بیای ترمیم ولی نمیدونم آیا کاشت مژه مشکل شرعی برای وضو داره یا نه واینکه آیا اینکار باعث سست شدن ریشه مژه اصلی خودم نمیشه ؟ همین سوالها رو در مورد کاشت ابرو هم دارم
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
من مژه که کاشتم مژه های خودمم میریخت تا بعد دوباره پر شد. خیلی قشنگ و پر میشه مشکل شرعی نمیدونم ولی خوب با چسب روی نقاط خالی و کم پشت مژه میذارن بدیشم اینه که اگر نری ترمیم مژه هات خالی وبد فرم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای راست میگین اگه وضو نداره که کلا کنسله دیگه ... کاشت ابرو هم مشکل وضو داره ؟
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
ای بابا کلی ذوق کرده بودم