خواجه_نصیرالدین_سبز مدیر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 509 عنوان ممکنه موقع عمل بینی اینکارا رو انجام ندن،؟؟؟🤨 | مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 34 پست همه دکترا ازمایش مینويسن قبلش یانه؟مثلا برا چکاب کامل ک مشکلی چیزی نباشه برا بیهوشی؟یا فقط ازمایش خون سادس؟؟و اینکه دکتر بیهوشی چکت میکنه حتماااا؟؟من همش میترسم😂😢و اینکه چندساعت قبل عمل نباید چیزی خورد؟اخه من معدم زیاد خالی بمونه و استرس داشته باشم فشارم میوفته😕☹☹ 1402/10/07 | 12:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
black_black عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 12301 نترس نمیمیری😂ی ازمایش خون ساده میگیرن فقطدیگ اگ بیماری زمینه ای چیزی داری باید خودت بگیدکتر بیهوشی هم در حد حرف زدن چکت میکنه ده ساعت قبلش نباید چیزی بخوریاگ فشارت بیفتا بهت سرم خوراکی فکر کنم تزریق میکنن قبل عمل
دختر_دلشکسته_شب عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 1501 من پزشکم هم ازمایش نوشت هم دوساعت قبل عمل دکتر بیهوشی معاینم کرد و اینکه۸ساعت باید ناشتا باشی
دختر_دلشکسته_شب عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 1501 من یک ماهه عمل کردم حتماااااا آزمایش باید بری و منم مشکل معده داشتم بهشون گفتم تو اتاق عمل بهم آمپو ... گلم شما ابریزش بینی بعد کشیدن تامپوناتون نداشتین؟
لیلیوم۶۷ عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 2050 گلم شما ابریزش بینی بعد کشیدن تامپوناتون نداشتین؟ من کلا از بچگی آبریزش بینی داشتم هنوزم دارمبه دکترم گفتم یه قطره داده بهم فعلا استفاده نکردم ❤خدایاشکرت❤ کاربر قدیمی ام
دختر_دلشکسته_شب عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 1501 من کلا از بچگی آبریزش بینی داشتم هنوزم دارم به دکترم گفتم یه قطره داده بهم فعلا استفاده نکردم من از وقتی تامپونامو دراوردم ابریزش بینی گرفتم😞
لیلیوم۶۷ عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 2050 من از وقتی تامپونامو دراوردم ابریزش بینی گرفتم😞 عزیزم نگران نباش یه سیتریزین بخور مال آبریزش هستش ❤خدایاشکرت❤ کاربر قدیمی ام
خواجه_نصیرالدین_سبز مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 509 نترس نمیمیری😂 ی ازمایش خون ساده میگیرن فقط دیگ اگ بیماری زمینه ای چیزی داری باید خودت بگی دکتر ب ... 😍😂انشالله ک همه چی اوکی باشه
خواجه_نصیرالدین_سبز مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 509 من کلا از بچگی آبریزش بینی داشتم هنوزم دارم به دکترم گفتم یه قطره داده بهم فعلا استفاده نکردم من همش میترسم عطسه کنم بعد عملماخه الرژی دارم گاهی اوقات
دختر_دلشکسته_شب عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 1501 عزیزم نگران نباش یه سیتریزین بخور مال آبریزش هستش خیلی خوردم ستریزین جواب نمیده😭
لیلیوم۶۷ عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 2050 من همش میترسم عطسه کنم بعد عملم اخه الرژی دارم گاهی اوقات به دکترت بگو کلا بعد از عمل آدم خیلی عطسه میکنه من به دکترم گفتم بهم گفت سیتریزین بخور یه دونه خوردم کلا عطسه نکردم ❤خدایاشکرت❤ کاربر قدیمی ام
لیلیوم۶۷ عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 2050 خیلی خوردم ستریزین جواب نمیده😭 شستشو میدی؟به منم سیتریزین واسه آبریزش کاری نمیکرد فقط عطسمو قطع کرد به دکتر گفتم قطره داد درکت میکنم آبریزش خیلی بده من خیلی عذاب میکشم بابتش ❤خدایاشکرت❤ کاربر قدیمی ام
دختر_دلشکسته_شب عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 1501 شستشو میدی؟ به منم سیتریزین واسه آبریزش کاری نمیکرد فقط عطسمو قطع کرد به دکتر گفتم قطره داد ... روزی سه بار میشورم ولی اسیرم کرده ابریزش الان ۵روزه عمل کردم نمیتونم نفس بکشم😢
لیلیوم۶۷ عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 2050 روزی سه بار میشورم ولی اسیرم کرده ابریزش الان ۵روزه عمل کردم نمیتونم نفس بکشم😢 مخاط بینیت کامل میاد بیرون؟ تمیز میشه؟ چرا نمی تونی نفس بکشی؟ بیشتر بشور هر چی بیشتر بشوری راحت تر نفس میکشی ❤خدایاشکرت❤ کاربر قدیمی ام
دختر_دلشکسته_شب عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 1501 مخاط بینیت کامل میاد بیرون؟ تمیز میشه؟ چرا نمی تونی نفس بکشی؟ بیشتر بشور هر چی بیشتر بشوری را ... مگه چیزی باید دربیاد؟نه درنمیادفقط سروم میزنم میره تا ته بینیمو درمیاد
لیلیوم۶۷ عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 2050 مگه چیزی باید دربیاد؟نه درنمیاد فقط سروم میزنم میره تا ته بینیمو درمیاد آره دیگه مخاط بینی بیرون میاد کثیفی و اینا منظورمه بیشتر بشور بزار کثیفی بینیت بیاد بیرون ❤خدایاشکرت❤ کاربر قدیمی ام