2777
2789
عنوان

بارداری با وجود یک کودک

99 بازدید | 6 پست

من ماه هشتم بارداری هستم. یه کودک پنج ساله دارم. 

مدار افسردگی شدم. همسرم زیاد خونه نیست. تا غروب سر کاره. بعدشم که میاد یا پسرمو می‌بره کلاس یا خودش کلاس داره. دیگه خسته تر از خسته میشه و کمکی به من نمیکنه. منم ماهی یکبار تحملم تموم میشه و قاطی میکنم بعد واسه دو سه روز اوکی میشه دوباره کمک کردن یادش می‌ره. 

نه بازی می‌کنه با بچه نه کار خونه. تازه می‌بره کلاس من باید آماده کنم بچه رو، غر هم میزنه چرا دیر آمادش کردی. 

دیگه تحملم تموم شده. نوبت مشاور گرفتم. بنظرتون جواب میده؟

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

منم اعصابم خورده با دو بچه هی کنترلمو از دست میدم میخام قرص اعصاب بخورم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

فعلا که زندگیمون معمولا ناراحتی و دلخوری هست. بنظرتون درست میشه؟ من ازون آدمایی هستن بیکار نمی موندم. یا کلاس زبان یا باشگاه. یا پیاده روی. حس میکنم بچه کوچک بیاد دیگه حسابی دیوونه بشم. چون فرصتی پیدا نمیکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اعصابم خورده با دو بچه هی کنترلمو از دست میدم میخام قرص اعصاب بخورم

منم قبلاً فلوکستین می‌خوردم چون پرخوری عصبی داشتم و همینجوری انداممو عالی نگه میداشتم.‌روحیه خودمم خوب میشد. ولی آلان که باردارم نمیتونم بخورم. بعدشم شیردهی هست احتمالا نشه خورد. 

منم قبلاً فلوکستین می‌خوردم چون پرخوری عصبی داشتم و همینجوری انداممو عالی نگه میداشتم.‌روحیه خودمم خ ...

اتفاقا دوست منم فلوکستین میخورد میگفت تو دراز مدت اثر خوبی میذاره ولی برا من ضعیفه دنبال یه قرص قویترم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اتفاقا دوست منم فلوکستین میخورد میگفت تو دراز مدت اثر خوبی میذاره ولی برا من ضعیفه دنبال یه قرص قویت ...

فلوکستین وابستگی ندارن ولی قرصهای قوی وابستگی دارن.‌ از دور پایین شروع کن و بعد همون بیست رو بخور، سر یه ساعت مشخص حتما بخور. و برای خودت برنامه داشته باش. من بارداری دست و پام رو بسته‌. 

فقط نگرانم بچه کوچک داشته باشم دیگه نتونم مثل سابق برای خودم وقت بذارم. بچه اولم خیلی نوزاد آرومی بود. خدا کنه این یکی هم آروم باشه.